19 Mayıs Coşkuyla Kutlandı

ABONE OL
Ağustos 13, 2022 09:03
0

BEĞENDİM

ABONE OL

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları sabah 9 ‘da gerçekleştirilen çelenk koyma töreni ile başladı. Atatürk anıtında gerçekleştirilen törende Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü çelengi Atatürk anıtına konuldu. Çelenk koyma töreninin ardından kutlamalar Saray İlçe Stadında devam etti.

İstiklal marşının okunmasıyla başlayan kutlama programı Mustafa Elmas Arıcı Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından; gençliğin ulusa bağlılığını ve Türkiye Cumhuriyeti’nin yılmaz bekçileri olduğunu ifade eden bayrak ve çiçek Saray Kaymakamı Hüseyin Öner’e takdim edildi. Kaymakam Öner’e çiçek ve bayrak takdiminin ardından kürsüye gelen Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürü Selman Modalı tarafından günün anlam ve önemini belirten konuşma gerçekleştirildi. Modalı konuşmasında Atatürk’ün gençliğe verdiği öneme değinerek gençliğin ulusuna ve cumhuriyetine sahip çıkacağını belirtti. Modalı’nın günün anlam ve önemine vurgu yapan konuşmasının ardından öğrencilerin okuduğu şiirlerle program devam etti.
Mustafa Elmas Arıcı Anadolu Lisesi Öğrencisi tarafından Atatürk’ün Gençliğe Hitabesi okundu. Gençliğe Hitabe’nin okunmasının ardından Gençliğin Ata’ya cevabı stadyumda bulunan bütün öğrenciler tarafından hep bir ağızdan okundu. Gençliğin Ata’ya cevabının ardından Saray Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinden oluşan halk oyunu ekibi “Trakya Yöresi” halk oyunları gösterisi ve Halk Eğitim Merkezi Yetişkinler Grubunun “Ege Yöresi” Halk oyunları sergilendi. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamında Sena Spor Kulübü sporcuları tarafından sergilenen savunma sporu sanatı vatandaşlar tarafından büyük ilgi gördü.

19 Mayıs Gençlik Bayramı kutlamaları kapsamında Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürlüğü ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen turnuvada dereceye giren öğrencilere kupaları protokol üyeleri tarafından verildi. Futbol turnuvasında dereceye giren takımlara kupaları Saray Kaymakamı Hüseyin Öner tarafından, voleybol turnuvasında dereceye girenlere kupaları Saray Garnizon Komutanı Nuri Taştekin tarafından, kros yarışmasında dereceye girenlere madalyaları Saray Belediye Başkanı Nazmi Çoban, Satranç turnuvasında dereceye girenlere Saray Cumhuriyet Savcısı Neslihan Okutucu tarafından verildi. İlçedeki Voleybola katkılarından dolayı Antrenör Turgay Karabulak’a Saray Belediye Başkan Yardımcısı Arif Naci Öngören ve Saray İlçe Milli eğitim Müdürü Mehmet Sıddık Aslan tarafından plaket takdim edildi.

Kutlama programının sona ermesinin ardından Saray Belediyesi tarafından organize edilen etkinlik kapsamında sanatçı Seda Çakma sahne aldı. Öğrenciler Seda Çakmak’ın şarkıları ile doyasıya eğlendiler.

IMG_1955 IMG_1967 IMG_1972 IMG_1979 IMG_1987 IMG_2033 IMG_2068 IMG_2091 IMG_2114 IMG_2127 IMG_2131 IMG_2134 IMG_2159

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.