29 Ekim kutlamaları törenle başladı

29 Ekim kutlamaları törenle başladı

ABONE OL
Ekim 28, 2018 14:14
29 Ekim kutlamaları törenle başladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Saray’da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları törenle başladı.

Atatürk Anıtı önünde düzenlenen törene Saray Kaymakamı Adnan Tezcan, Saray Belediye Başkanı Nazmi Çoban, Garnizon Komutanı Albay Fatih Solmazlar, Saray Cumhuriyet Başsavcısı Emre Duman, İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Emrah Kaya, İlçe Emniyet Müdür V. Komiser Oğuz Günhan, Gaziler, Belediye Meclis Üyeleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, daire müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramının 95. Yıl kutlamaları, Atatürk Anıtı önünde düzenlenen törenle başladı. Törende, Saray Kaymakamı Adnan Tezcan, Garnizon Komutanı Fatih Solmazlar ve Belediye Başkanı Nazmi Çoban, manevi huzurunda Atatürk’e çelenk sundular. Çelenklerin sunulmasının ardından program Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla tamamlandı.

“COŞKUYLA KUTLANACAK”
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama töreni Pazartesi günü saat 10.00’da Pazar yerinde yapılacak. Cumhuriyet’in 95.yılını büyük bir coşkuyla kutlamaya hazırlanan Saray Belediyesi, 29 Ekim Pazartesi günü saat 19.30’da Cumhuriyet Yürüyüşü ve Fener Alayı düzenleyecek. Yürüyüşün ardından Türk Pop müziğinin başarılı sesi Burcu Güneş 20.30’da Atatürk Alanı’nda konser verecek. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı coşkulu bir şekilde kutlayacaklarını belirten Saray Belediye Başkanı Nazmi Çoban, tüm Saray halkını ve çevre ilçelerdeki vatandaşları Cumhuriyet Yürüyüşü’ne ve Burcu Güneş konserine davet etti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.