AK Parti İl Başkanı Cüneyt Yüksel Oldu

AK Parti İl Başkanı Cüneyt Yüksel Oldu

ABONE OL
Ağustos 21, 2016 00:35
AK Parti İl Başkanı Cüneyt Yüksel Oldu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Geçtiğimiz haftalarda Ak Parti İl Başkanlığı görevinden istifa eden Ahmet Akçay’ın yerine AK Parti Genel Merkezi tarafından Süleymanpaşa İlçe Başkanlığı görevini yürüten Cüneyt Yüksel, atandı.

AK Parti Tekirdağ İl Başkanlığı görevini, bu hafta ilan edilecek yeni İl Başkanına devredecek olan Ahmet Akçay “Son 25 aydır İl başkanı olarak AK Parti’me hizmet ettim. Şimdi de ‘Durmak yok, yola devam’ diyen bir vatansever olarak partimin emrindeyim. AK Parti’nin Tekirdağ ve Türkiye’de daha çok güçlenmesi için canla başla çalışacağım” dedi.

AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Ahmet Akçay’ın açıklaması şöyle;

“Yaklaşık 25 ay, AK Partimizin Tekirdağ il başkanlığı görevini yürüttüm. Bu hafta inşallah, yeni il başkanımıza görevi devredeceğim. Yeni il başkanımıza şimdiden hayırlı olsun diyor başarısı için dua ediyorum. Bundan sonra da, ‘Durmak yok, yola devam’ diyen bir vatansever olarak partimin emrindeyim. AK Parti’nin Tekirdağ ve Türkiye’de daha çok güçlenmesi için canla başla çalışacağım. Geride kalan 25 ayı çok yoğun, çok bereketli ve çok başarılı geçirdik. Bu süreçte 3 seçim geçirdik. 1 Kasım seçimleri Tekirdağ’da AK Partimizi için adeta zirveydi. 1 Kasım 2015’de milletvekili sayımızı 3’e çıkardığımız gibi tarihimizdeki en yüksek oya da ulaştık. Ayrıca bu başarıyla daha da özgüvene sahip olduk ve İl yönetimimizin yıllar boyu unutulmayacak büyük emekleriyle Yeni İl Binamızı partimize kazandırdık. Bu belki de benim adıma gerçekten kalıcı bir eser olması hasebiyle de çok anlamlıydı. Ve gerçekten büyük emekler verdik bu anlamda.

Bu başarıda hepimizin emeği var. Bu vesile ile il yönetim kurulumuza, ilçe başkanlarımıza ve teşkilat mensuplarımıza, gençlik ve kadın kollarımıza, mahalle ve sandık sorumlularımıza yeniden teşekkür ediyorum. Yeni il başkanımız ve değerli ekibinin bu başarıyı daha ileriye taşıyacağına inanıyorum. Bu başarının daha yükseğe taşınması için ben de elimden geleni yapacağım.

İl başkanlığımız boyunca, siyasi çalışmalarımızı sosyal, kültürel, sportif, sanatsal ve gençlik çalışmalarıyla çeşitlendirmeye gayret gösterdik. Onların çalışmalarına destek verdik, kendimizi onlara anlattık. Böylece daha fazla insana ulaştık. Bu süreçte yüreklerini bize açan gençlerimize, sanatçılarımıza, sporcularımıza, kültür adamlarımıza, yazarlarımıza, gazetecilerimize teşekkür ederim.

Bu arada Fetö’nün 15 Temmuz darbe girişim süreciyle ilgili ayrı bir başlık açmak istiyorum. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım ve çağrısı ile o gece ülkemizin tüm meydanları vatansever insanlarla doldu. Bu çağrıya uyarak meydanları tutan insanlarımız, birbirlerinin parti, mezhep-meşrep farklılıklarına bakmaksızın omuz omuza verdiler ve darbecilere gereken şamarı attılar.

Biz de, AK Parti Tekirdağ İl Başkanlığı ve ilçe teşkilatları olarak genel merkezimizle sürekli iletişimde olduk. Ayrıca, Cumhurbaşkanımızın ve Başbakanımızın açıklamalarını takip ettik. Yapılan bilgilendirmeler doğrultusunda gençlik ve kadın kollarımızla birlikte sokaklarda ve meydanlardaki direnişleri dingin tuttuk. Muhtemel yeni kaos ve darbe girişimlerine karşı teyakkuzda olunmasını sağladık. Bu çerçevede diğer parti temsilcileri, yerel yöneticiler, Valiliğimiz, kaymakamlıklarımız, STK’lar ve medya ile sürekli görüş alışverişinde bulunduk.

Böylece sadece o geceki darbeyi önlemedik aynı zamanda darbe karşıtlığında ortak bilinç ve davranış kazandık. Katkısı olan herkese bir daha teşekkür ediyorum.

“Durmak yok, yola devam” anlayışının bir gereği olarak her zaman yanınızdayım, aranızdayım. Rabbim dostlarınız eksiltmesin, ziyadeleştirsin. Milletimizin geleceği aydınlık olsun…

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.