AK Parti İl Teşkilatı Yeni Yönetimini Tanıttı

AK Parti İl Teşkilatı Yeni Yönetimini Tanıttı

ABONE OL
Eylül 8, 2016 23:59
AK Parti İl Teşkilatı Yeni Yönetimini Tanıttı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AK Parti Tekirdağ İl Başkanlığı yeni yönetim kurulu üyeleri, düzenlenen basın toplantısıyla tanıtıldı.

Tekirdağ´da Erdoğan Orhan Kongre Merkezinde gerçekleştirilen kahvaltılı tanıtım toplantısına, AK Parti Tekirdağ Milletvekilleri Mustafa Yel ve Metin Akgün, İl Başkanı Cüneyt Yüksel, Tekirdağ Kadın Kolları Başkanı Nesibe Ünal, parti yönetimi ve çok sayıda basın mensubu katıldı.

Toplantıda konuşan AK Parti İl Başkanı Cüneyt Yüksel, yeni yönetimin amacını ve yapacakları hizmetleri anlattı. Yüksel, “AK Parti Tekirdağ İl Başkanlığı olarak, 50 asil ve 50 üyesiyle toplam 100 kişiden oluşturulmuş ‘Bismillah’ demiş ve atandığı süre itibariyle aralıksız çalışmaya başlamış bir yönetim kurulu oluşturduk. Onlarda inşallah kongremizde yönetimimize girecekler. Yönetimimizde Çorlu’dan 6, Çerkezköy’den 3, Malkara’dan 3 tane olmak üzere temsilcilerimizi yönetimimize aldık. Aramızda yüzde 40’a yakın yeni yönetimimize girmiş arkadaşımız var. Yeni arkadaşlarımızın bakış açılarından yararlanmak istiyoruz. Eskilerden aldığımız güç ile yeni yüzleri aramıza kattık. Yeni arkadaşlarımızla inşallah en iyi şekilde, güzel projelere imza atacağımıza inanıyorum” dedi.
AK Parti Milletvekili Mustafa Yel ise, partilerinin kurulduğundan bu yana ‘Vizyon Partisi’ olarak dikkatleri üzerine çektiğini ifade ederek, şunları söyledi:
“Başlatılan bu çizgiyi ben inanıyorum ki, Süleymanpaşa İlçe Başkanlığında azim ve kararlılıkla 2 yıla aşkın süredir çok önemli görevleri ifa ederek, tüm ilçe yönetimi arkadaşlarımızla, sevgiye dayalı bir anlayışı yönetimine hakim kılarak, proje odaklı dikkatleri üzerine çekmiş bir arkadaşımız, İl Başkanı oldu. AK Parti kurulduğundan bu yana ‘Vizyon Partisi’ olarak dikkatleri üzerine çekti. Daha önceki tecrübeli arkadaşlarımızın tecrübeleriyle, hem de vizyonerliği ile birleştiği için bundan sonraki bu yönetiminde başarılı olacağına inanıyorum. Bu yönetimimizin de en büyük hedefi yaklaşmakta olan Yerel, Genel ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerine hazırlanmaktır. 2014 yılında 12-0 mağlubiyeti unutturarak, inşallah 2018 yılında 12-0 galibiyeti biz amaçlıyoruz. Buna ulaşamamak içinde hiçbir neden göremiyoruz.“

Konuşmasına Tekirdağ Büyükşehir Belediyesini eleştirerek başlayan AK Parti Milletvekili Metin Akgün, programa geç kalmasının sebebini Tekirdağ’da yolların yapımının henüz bitmemesinden kaynaklandığını söyledi. Akgün, “Tekirdağ’ın malumunuz çok güzel olan yolları, bizi zorladı biraz. İnşallah 2019’da belediyelerin tümünün bize geçeceğini temenni ederek, bu yolların nasıl bir yol olduğunu, Tekirdağ’da nasıl bir çalışma azmi içinde olduğumuzu gösteririz. Siyaset, insan kazanma sanatıdır. Tekirdağ’da bugüne kadar kimler görev yaptıysa hepsine sonsuz teşekkürler ediyorum. Bugünden sonra görev yapacak insanlara da değerli il yönetimine de tekrardan teşekkür ediyorum. Tekirdağ’da çalışan basın mensuplarının seçimlerden bugüne, 15 Temmuz’dan bu güne, ne kadar kaliteli ve ne kadar tarafsız haber yaptığını gördük. O yüzden siz basın mensuplarına teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Konuşmaların ardından il yönetimi kendisini tanıttı. Daha sonra soru cevap kısmına geçildi ve il yönetiminin toplu halde fotoğraf çekimiyle toplantı sona erdi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.