Ak Parti’de İlk Başvuru Hüseyin Güntay’dan

Ak Parti’de İlk Başvuru Hüseyin Güntay’dan

ABONE OL
Kasım 29, 2018 12:26
Ak Parti’de İlk Başvuru Hüseyin Güntay’dan
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ak Parti İlçe Eski Başkan Yardımcısı Hüseyin Güntay, Saray Belediye Meclis Üyesi Aday Adaylığı başvurusunu yaptı.

Ak Parti Saray İlçe teşkilatında meclis üyeliği aday adaylığı başvurusunu yapan ilk isim Hüseyin Güntay oldu. Saray’ın önde gelen esnaflarından Hüseyin Güntay’ın başvurusu ile birlikte ilçe teşkilatında hareketli günlerin başlaması bekleniyor.

“ÖNCE HİZMET”
Ak Parti Saray İlçe Teşkilat binasında adaylık başvurusunu yapan Güntay, “Saray Ak Parti Belediye Meclis Üyeliği aday adaylığı başvuru formumu ilçe başkanım Hakan Özgül’e teslim ettim. Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin. Önce insan, önce Saray’ımıza hizmet” dedi.

HÜSEYİN GÜNTAY KİMDİR?
1978 yılında Saray’da dünyaya geldi. Siyasi hayatına 2004 yılında MHP Saray Belediyesi Meclis Üyeliği Adaylığı ile başlayan Güntay, 2009 yılında da MHP’den Saray Belediye Başkan Adayı oldu. 2014 yılında Ak Parti Saray Belediye Meclis Üyeliği Adayı olan Güntay, 2014-2017 yılları arasında Ak Parti Saray İlçe Başkan Yardımcılığı görevini sürdürdü. Evli ve 3 çocuk babası olan Güntay, eğitim hayatına Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi’nde devam ediyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.