Arena Petshop’tan Örnek Davranış

Arena Petshop’tan Örnek Davranış

ABONE OL
Ekim 3, 2018 14:38
Arena Petshop’tan Örnek Davranış
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Saray’da faaliyet gösteren Arena Pet Shop , 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Gününe özel olarak hayvanseverlere ücretsiz kedi ve köpek maması dağıtacak.

“FARKINDALIK OLUŞTURMAK İSTEDİK”
4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü kapsamında gerçekleştireceği sosyal sorumluluk etkinliğiyle 200 Kilo kuru mama dağıtacaklarını belirten firma sahibi Turgay Yenici, “Hayvanlar dünyayı birlikte paylaştığımız varlıklardır. Doğanın dengesinin korunmasında, besin zincirinin oluşumunda olmazsa olmaz rolleri bulunmaktadır. Yaşayan tüm canlılar gibi onlar da doğanın eşit haklı bireyidir. Ayrıca hayvanların korunması da hayati öneme sahip konulardan birisidir. Son zamanlarda hayvanlara karşı yaşanan şiddetleri üzülerek takip ediyoruz. Bu noktada bu etkinliğimizin faydalı olacağını düşündük ve 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü’nde böyle bir etkinlik düzenleyerek farkındalık oluşturmak istedik. İlçemizde ki bazı okullardan gelecek öğrenci kardeşlerimiz vasıtasıyla yaklaşık 200 Kilo kuru mama dağıtacağız. Dağıtım için öğrencileri seçmemizde ki amacımızda çocuklarımıza hayvan sevgisini bir nebze olsun aşılayabilmek.” dedi

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.