Asfaltlama Çalışmalarına Başlandı

Asfaltlama Çalışmalarına Başlandı

ABONE OL
Ağustos 12, 2016 11:43
Asfaltlama Çalışmalarına Başlandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Uzun yıllar önce yapımına başlanan ve bir çok nedenden dolayı bitirilemeyen Kapaklı, Saray karayolunun son ihalesini alan firma başlattığı yapım çalışmalarında asfaltlama işlemlerine Kapaklı’dan başladı.

Geçtiğimiz aylarda çalışmalara başlayan yüklenici firma, çalışmalarını ilk olarak Kapaklı’da yoğunlaştırmıştı. Karayolunun Kapaklı ilçe merkezi dışından geçen kısımda zemin hazırlıklarını tamamlayan firma hafta başında asfalt çalışmalarına başladı. İlk kat asfaltı sermeye başlayan ekiplerin yolun, Kapaklı’nın dışından geçen bölümünü kısa süre içerisinde trafiğe açması bekleniyor. Çalışmaların ilk gününde ekiplerini Kapaklı bölgesinde yoğunlaştıran yüklenici firma, asfalt çalışmalarının başlamasının
ardından ekiplerini Saray’a kaydırdı. Bağlar mevkinde başlayıp Vize yoluna bağlanan noktaya kalan kısımda çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren ekipler, bu bölgeye asfalt serimine hazır hale getiriyorlar. Kapaklı’daki asfalt serme çalışmaların tamamlanmasının ardından ekiplerin, kısa süre içerisinde Saray’da bölümde de asfalt çalışmasına başlaması bekleniyor.

Gerçekleştirilen ihalenin ardından çalışmalara başlayan yüklenici firma çalışmalarında önceliği yolun ilçe merkezi dışından geçen noktalara verdi. İlçe merkezi dışında bulunan noktalarda gerçekleştirilen çalışmaların tamamlanması ile birlikte ilçe merkezilerinde yaşanan trafik yoğunluğu da ortan kalkmış olacak.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.