“Ayağında yoksa çizme, Tekirdağ’da gezme”

“Ayağında yoksa çizme, Tekirdağ’da gezme”

ABONE OL
Temmuz 12, 2021 16:03
“Ayağında yoksa çizme, Tekirdağ’da gezme”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ak Parti Tekirdağ İl Başkanlığı, CHP’li Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin 2 yıllık faaliyetlerini değerlendirdi.

AK Parti Tekirdağ İl Başkanlığı tarafından yerel ve ulusal basın mensuplarına yönelik düzenlenen kahvaltılı toplantıda CHP’nin seçimler öncesinde Tekirdağ için vaatleri ve 2 yıllık görev süresi içerisinde yapılan faaliyetlerin anlatıldığı kısa film izletildi. Toplantıya, Tekirdağ AK Parti Milletvekilleri Mustafa Yel, Ayşe Doğan ve Metin Akgün, Parti İl Başkanı Ahmet Akçay, partinin ilçe başkanları, parti üyeleri ve yerel ve ulusal basının Tekirdağ temsilcileri katıldı.

Toplantıda gazetecilere açıklamalarda bulunan AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Akçay, Tekirdağ’ın hak ettiği şekilde yönetilmediğini belirterek, “Bu 2 yıl içerisinde CHP’li Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin neden bir şey yapmadığını değil, şu koskoca 2 yıl içerisinde neden hiçbir şey yapmadı, yapamadı bunu soracağız. Tekirdağ’ı Büyükşehir gibi yönetemiyorlar. Tekirdağlılar olarak, henüz büyükşehirin belediyeciliğiyle tanıştığımızı söyleyemeyiz. Belediyecilik, insanları mutlu etme, insanlara hizmet götürme, şehri imar etme, şehrin anını ve geleceğini inşa etme sanatıdır” dedi.

AK Parti Tekirdağ Milletvekili Metin Akgün, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’ni eleştirerek, “Başkanımız sadece 2 yıllık eleştiri yaptı. Tekirdağ’a tam 7 yıldır yapılmış bir şey yok. Bunlar bu ülkeye bir şey yapamazlar. Bütün iş makinelerini de versek bir gölet bile yapamazlar. Bizler, sizlere nasıl daha faydalı oluyoruz diye çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz” şeklinde konuştu.

Milletvekili Ayşe Doğan da, “Başkanımız, Kadir Ağabeyimiz, bizlerin de abisi. Çok iyi bir insan, seviyoruz kendisini. Ama iyi insan olmak, iyi hizmet vermeye yetmiyor. Çünkü maalesef CHP’de ekip ruhu yok. Birlik beraberlik ruhu yok. Ne olursa olsun, iyi günde de  kötü günde de bir arada olmak zorundalar. Yapılamayan hizmetlerden dolayı biz suçluyuz ama Tekirdağ için bir şey yapıldığında reklamını da onlar yapıyor. Biz, 1 Kasım’dan bu yana, vatandaşlarımızdan gelen bütün talepleri değerlendirmeye başladık” ifadelerini kullandı.

Son olarak konuşmasını yapan Milletvekili Mustafa Yel ise, “Tekirdağ’la birlikte şu an yaklaşık 30 ilde Büyükşehir yönetimi var ve bir araştırma şirketinin, binlerce insan üzerinde yapmış olduğu anket sonucu, yine CHP’li bir belediye olan Aydın, 3’üncü sırada yer buldu. Tekirdağ ise 30 Büyükşehir arasında, 26’ncı sırada yer aldı. Bu çalışma, bütün partilerin Büyükşehir belediyelerinin değerlendirildiği objektif bir çalışma. Görünen köy kılavuz istemiyor. Kimse halinden memnun değil” diyerek Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’ni eleştirdi.

Programda “Ayağında yoksa çizme, Tekirdağ’da gezme” sloganı dikkat çekti. Toplantı sonunda basın mensuplarına çizme dağıtıldı.

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.