Başakşehir Okulları’nda Mezuniyet Coşkusu

Başakşehir Okulları’nda Mezuniyet Coşkusu

ABONE OL
Haziran 12, 2019 09:53
Başakşehir Okulları’nda Mezuniyet Coşkusu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Başakşehir Okulları, 2018-2019 eğitim-öğretim yılı mezunlarını coşkulu bir tören eşliğinde uğurladı.

Okul bahçesinde düzenlenen törende Başakşehir Okulları Genel Müdürü Mehmet Demirbaş açılış konuşmasını yaptı. Demirbaş konuşmasında; “Şuan burada toplanmamıza vesile olan mezuniyet programımıza hepiniz hoş geldiniz, şeref verdiniz. Başakşehir Okulları olarak 4 (dördüncüsünü) düzenlemekte olduğumuz 2018-2019 eğitim öğretim yılında anaokulundan 10 öğrencimiz, ilkokul 4. sınıftan 16 öğrencimiz, ortaokul 8. Sınıftan 41 öğrencimiz mezun oluyor.
Bu programla mezun olan öğrencilerimize diyoruz ki; sizler okuduğunuz bu okulları başarıyla tamamladınız ve mezun oldunuz. Mezuniyet; bir bitiş, sonlanma değil, yeniliğin, değişimin, canlanmanın bir başlangıcıdır.
Mezuniyet; yeni kapıların açılması, bir üst basamağa geçmek demektir. Mezuniyet; ayrılık değil, dostlarımızı unutmadan yeni dostluklar kurmaktır. Mezuniyet; yaşanılan anılardan dersler çıkarmak ve yeni anılar yaşamaya yelken açmaktır. Evet; değerli mezunlarımız biz öğretmenleriniz sizleri başarıyla mezun ederken sizlerden beklentimiz yaşadığımız bu cennet vatanı birbirinize sımsıkı sarılıp çok çalışarak, üreterek dünyanın en gelişmiş ülkeleri arasına hatta daha yukarılara çıkarmanızdır. Atalarımızdan aldığımız bu emaneti taşıyabilecek donanıma sahipsiniz. Bizler sizlere güveniyoruz. Sizlerle bir ömür dostluğumuzun devam etmesi temennisiyle tüm hazırunu saygı ve sevgilerimle selamlarım. Tüm öğretmen, öğrenci ve velilerimize teşekkür ederim.” dedi.

Ardından mezun öğrenciler sahneye davet edilerek mezuniyet şarkısını seslendirdi. Okul birincisi Melek Efeleroğlu okul birincileri kütüğüne ismini çaktı ve konuşmasını gerçekleştiridi.

Tören Geleneksel Devir Teslim Töreni İle Devam Etti
8 sınıf öğrencileri Eylül Özbey ve Murat Can Ölker bayrak ve okul flamasını 7. Sınıf öğrencilerinden Dila Gündoğdu ve Ata Efe Genç’e devrederek Başakşehir Okulları Geleneksel Devir Teslim Töreni’ni gerçekleştirdi.

Her Sınıf En’lerini Sahneye Davet Etti
Öğrenciler sınıflarındaki en’leri sahneye davet ederek sınıf rehber öğretmenleri tarafından diplomalarını aldı. Anaokulu, 4. Sınıf ve 8. Sınıf öğrencilerinin her birinin sahnedeki yerlerini almalarının ardından keplerini havaya fırlattılar ve tören sona erdi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.