Başkan Ataman, “Güneş balçıkla sıvanmaz”

Başkan Ataman, “Güneş balçıkla sıvanmaz”

ABONE OL
Kasım 26, 2019 09:43
Başkan Ataman, “Güneş balçıkla sıvanmaz”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İYİ Parti Saray İlçe Başkanı Abdullah Ataman Büyükyoncalı Mahallesinde yapımına başlanan sinyalizasyon sistemini kendileri yaptırmış gibi sahiplenen Ak Parti ve CHP’lilere tepki gösterdi.

Büyükyoncalı Çevreyolu üzerinde sık sık yaşanan kazalar vatandaşların tepkisine neden olmuş ve İYİ Parti Tekirdağ Milletvekili Enez Kaplan kavşaklarda ki sıkıntının çözülmesi ve sinyalizasyon sistemi kurulması için 2018 yılında girişimler başlatarak İç İşleri Bakanı Süleyman Soylu ve Ulaştırma Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan’a soru önergesi vererek meclis gündemine taşımıştı.
İYİ Parti Saray İlçe Başkanı Abdullah Ataman Büyükyoncalı çevreyolu üzerinde ki kavşaklarda başlatılan sinyalizasyon çalışmalarını Ak Partililerin kendileri yaptırmış gibi gazeteye verdikleri demeçlerle sahiplenmelerine sert tepki göstererek, “Saray – Kapaklı çevreyolu Ak Parti’nin de iktidarda olduğu yaklaşık 20 yıl gibi bir süre içerisinde zar zor tamamlandı. Bu yaklaşık 20 yıllık süre içerisinde yüzlerce ölümlü ve yaralanmalı trafik kazası meydana geldi ve yolun bitirilerek teslim edilmesinin ardından yapılan kavşaklarda da bu ölümlü ve yaralamalı kazalar meydana gelmeye devam etti. Vatandaşlarımızın aklı tepkisine kulak vererek sorunun çözülmesi için 2018 yılında İYİ Parti olarak Milletvekilimiz Enez Kaplan aracılığıyla sorunu ilgili bakanlıklara verdiğimiz soru önergeleriyle meclis gündemine taşıyarak kavşaklara sinyalizasyon yapımına başlamasına katkı sağladık.

“HASTANE ve OKULA EL ATSINLAR”
Bugüne kadar yaşanan yüzlerce can kaybına rağmen sorunları yıllardır çözemeyen iktidar partisinin yerel temsilcileri bugün başlatılan sinyalizasyon çalışmalarını kendileri yaptırıyormuş gibi sahiplenmeye çalışıyorlar. Kimse kusura bakmasın güneş balçıkla sıvanmaz. Oraya gidip kendileri yaptırmış gibi fotoğraflar çektirip gazetelere demeç vereceklerine hastanemizin sıkıntılarına el atsınlar. Kaldı ki Saray Devlet Hastanesinde ki malzeme ve doktor sıkıntısını da İYİ Parti olarak Temmuz ayında meclis gündemine taşıdık. Bugünde ilçemizde okul sıkıntısı yaşanıyor. Öğrencilerimiz uygunsuz saatlerde taşımalı ve ikili sistemle eğitim görmeye çalışıyorlar. İYİ Partinin verdiği mücadele ortadır ve değerli hemşerilerimiz bunu çok iyi görmektedir. İYİ Parti dün olduğu gibi bugünde ilçemizde yaşanan her türlü sorunun çözümünde öncü olmaya devam edecektir.” diye konuştu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.