Başkan Demirel’den Jet Hızında Cevap Geldi

ABONE OL
Ağustos 31, 2018 14:57
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Demir Ali Demirel 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla sosyal medya hesabından Saray İlçe Başkanı Demir Ali Demirel imzalı kutlama mesajı yayınlamıştı.

Başkan Demirel’in kutlama mesajının ardından bugün Saray’da yayın yapan yerel bir gazetede paylaştığı kutlama mesajıyla ilgili olarak, “Demirel’in görevden uzaklaştırılmasının üzerinden aylar geçse de yaptığı bu paylaşımla hala gerçeği kabullenemediği düşünülürken, CHP’de eş başkanlık dönemi başladı her halde yorumlarıyla Demirel’in ti’ye alınıyor” haberine istinaden Başkan Demirel’den jet hızında cevap geldi.

Başkan Demirel gazetemize yaptığı açıklamada, “30 Ağustos’ta sosyal medyadan paylaşmış olduğum kutlama mesajının altında CHP Saray İlçe Başkanı olarak ünvanımı belirtmiş olmamdan dolayı hakkımda Demir Ali Demirel görevinden uzaklaştırılmış olmayı kabullenemedi ve paylaşımı ti’ye alındı şeklinde haber çıkmıştır. Bu konuda CHP kurumsal bir partidir ve tüzük ve yönetmeliği siyasal partiler yasasına göre işlemektedir. İlçe Başkanlığı görevimden İl başkanlığının tedbirli disipline vermesi sonucu yetkilerim alınmıştır. Ancak disiplin süreci devam etmektedir ve disiplin süreci sonuçlanana kadar resmi olarak ilçe başkanlığı görevim devam etmektedir. CHP Genel Merkezinin ve CHP Tekirdağ İl Başkanlığının resmi internet sitesine bakıldığında orada ilçe başkanları bölümünde adımın Saray İlçe Başkanı olarak yazdığı ve resmimin bulunduğu görülmektedir. Kaldı ki partimizin tüzük ve yönetmeliklerine göre kongrede seçilmiş bir ilçe başkanı olarak genel merkez örgütlerden sorumlu başkan yardımcılığı tarafından ilçe başkanlığım görülmektedir. Bunlara ve gerçekleri bilmelerine rağmen sanıyorum ki birileri tarafından yerel gazeteye eksik bilgi aktarılmış ve gerçekleri yansıtan bir haber yapılmamıştır. Bu gerçekleri tüm CHP üyeleri ve partililerimiz bilmektedir. Şu anda ilçe başkanlığı görevini vekaleten yönetimden bir arkadaşımız yürütmektedir. Disiplin süreci bittiğinde her şey netleşecektir. Kamuoyunun doğru bilgilendirilmesi açısından ve partimizin kurumsal yapısının adaletli bir şekilde çalıştığını belirtmek adına ve gerçeklerin bilinmesi için bu açıklamayı yapma zorunluluğu doğmuştur” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.