Başkan Mercan, “İstifa haberleri asılsız ve art niyetli”
  • Saray Haber
  • Saray
  • Başkan Mercan, “İstifa haberleri asılsız ve art niyetli”

Başkan Mercan, “İstifa haberleri asılsız ve art niyetli”

ABONE OL
Ağustos 26, 2016 13:56
Başkan Mercan, “İstifa haberleri asılsız ve art niyetli”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Milliyetçi Hareket Partisi Saray İlçe Başkanı Lütfü Mercan dün ilçe teşkilat binasında ilçe yönetim kurulu üyeleri ve Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte bir basın açıklaması gerçekleştirdi.

Başkan Mercan, Sosyal medya ve ilçede çıkan istifa söylentilerinin asılsız ve art niyetli olduğunu ifade ederek, hiçbir sebeple istifa etmeyeceklerini belirtti.
MHP Saray İlçe Başkanı Lütfü Mercan’ın açıklaması şu şekilde;

Son günlerde Sosyal Medya ve Saray ilçemizde Milliyetçi Hareket Partisi Saray İlçe Başkanı ve Yönetim Kurulu ile Milliyetçi Hareket Partisi Saray Belediye Meclis Üyelerinin istifa edeceği yönünde kasıtlı ve asılsız iddialarda bulunulmaktadır. İstifa haberlerinin asılsız ve art niyetli yapıldığı, bu güne kadar herhangi bir yönetim kurulu üyemizden ,Belediye Meclis üyelerimizden ve partili üyelerimizden istifa eden yoktur. Milliyetçi Hareket Partisi Saray İlçe Başkanı ve Yönetim Kurulumuz ile MHP Saray Belediye Meclis Üyelerimiz hiçbir sebeple partimizden istifa etmeyeceğimizi MHP Genel Merkezimizin ve Tekirdağ İl Başkanlığımızın bizlere vermiş olduğu görev ve yetkileri dahilinde partimizde görev yapacağımızı; Kamuoyuna saygı ile duyuruyoruz.

Lütfü Mercan
MHP Saray İlçe Başkanı

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.