Başkan Ökten, “CHP zihniyeti vatandır, yurt sevgisidir”

Başkan Ökten, “CHP zihniyeti vatandır, yurt sevgisidir”

ABONE OL
Temmuz 5, 2018 20:31
Başkan Ökten, “CHP zihniyeti vatandır, yurt sevgisidir”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ İl Başkanı Recep Ökten, geçtiğimiz günlerde Ak Parti Tekirdağ İl Başkanı Cüneyt Yüksel’in Saray’da gazetemize ve yerel basına CHP ilgili yaptığı açıklamalara yazılı bir açıklama yaparak cevap verdi.

CHP Tekirdağ İl Başkanı Recep Ökten’in açıklaması şöyle;

“AKP Tekirdağ İl Başkanı Cüneyt Yüksel 03/07/2018 tarihli Saray Haber Gazetesine CHP ile ilgili; kendisinin bağlı olduğu zihniyetin düşüncelerini aktaran bir beyanda bulunmuştur. Sayın Yüksel’in bu beyanı bizleri hiç şaşırtmadı. Aşağılama anlamında söylediği “CHP Zihniyeti” sözünü anlamamasını, aynı düşünce ile devam ettiği sürece mümkün olmadığını bildiğim halde yine de kendilerine “CHP Zihniyeti” ile ilgili bir takım hatırlatmalarda bulunmak isteriz.

“CHP Zihniyeti” Vatandır. Yurt sevgisidir. Ülke bütünlüğüdür.

“CHP Zihniyeti” Çanakkale’dir. “Çanakkale Geçilmez!” sözünü yazdıranların zihniyetidir. “Ben size ölmeyi emrediyorum” sözüne karşılık, gözünü kırpmadan şahadet şerbetini içenlerin zihniyetidir.

“CHP Zihniyeti” Çanakkale’den geçemeyenlere, masa başında ülkeyi verenlere karşı çıkanların zihniyetidir.  Ülkesi için canını vermekten korkmayanların zihniyetidir.

“CHP Zihniyeti” Ülkeye şeriat getirmek isteyen Şeyh Esat’ın müritlerinden Derviş Mehmet isyanına karşı çıkan ve hiç düşünmeden canını veren Kubilay’ın zihniyetidir.

“CHP Zihniyeti” Atatürk devrimleridir. Fabrikalardır. İşçilerdir. Çiftçilerdir. Halktır.

“CHP Zihniyeti” Cumhuriyettir. Cumhuriyete sahip çıkmaktır. Atatürk ve T.C. sözcüklerini bu ülkeden silmek isteyenlere karşı çıkanların zihniyetidir.

“CHP Zihniyeti” Cumhuriyet kazanımlarını yok edenlere, fabrikaları satanlara karşı çıkanların zihniyetidir.

“CHP Zihniyeti” çağdaşlıktır. İlericiliktir. Ülkesinin çıkarlarını kendi çıkarlarının önünde tutandır. ATATÜRK’tür

Sayın Yüksel, “CHP Zihniyeti” demekle bu zihniyete karşı çıkmaktadır. Onun bağlı olduğu zihniyetin bu düşünceleri kabullenmesi mümkün değildir.

Sayın Cüneyt Yüksel ayni beyanında “Sırtının terör örgütüne yaslayan bir siyasi örgüt”ten bahsetmektedir. Kimlerin terör örgütüne yaslanan olduğunu göstermek için Sayın Yüksel’e birkaç soru sormak isteriz.

“PKK ile görüştüğümüzü iddia eden şerefsizdir.”dedikten sonra, “tabi görüşülüyor, MİT müsteşarımızı Oslo’ya gönderen benim, İmralı’ya gönderen benim” diyen kim?

“Öcalan’ın düşünceleri bizim de düşüncelerimiz” diyen, “Öcalan’la direkt diyaloğumuz var” diyen, “Kandil’le de direkt görüşülmesini arzuluyoruz” diyen kim?

“görüşmeler aracı ülkelerle yapılıyordu. Aracıları aradan çıkardık. AK Parti direkt kendisi görüşüyor.” Diyen kim?

“Sayın Öcalan demeyi, PKK bayrağı açmayı suç olmaktan biz çıkardık, cezalarını erteledik” diyen kim?

“PKK’ya katılan çocuklar benim canım ciğerim” diyen kim? “

“Yerel yönetimlerin güçlendirildiği bir modelde PKK seçime girsin ve seçilsin, Öcalan Şanstır” diyen kim?

“Türk yoktur” diyen, “Öcalan geleceği okuyor.” Diyen kim?

“Öcalan demokrasiye katkı sağlıyor.” Diyen, “bağımsız Kürdistan için silah kullanabilirsiniz” diyen kim?

“PKK terör örgütü değildir, kendi topraklarında politik bir harekettir.” Diyen kim?

“Ulus devleti başımızda Allah’ın belasıdır, Türk üst kimliği bölücüdür, Öcalan’ın eli rahatlatılmalı” diyen kim?

“PKK’yı tanık, TSK’yı sanık yapan kim?”

“200 KCK tutuklusunu serbest bırakan” kim?

“Habur’dan gelen ilk PKK grubunun ayağına savcı ve hakimleri götürüp serbest bırakan” kim?

“Okullardan Andımızı kaldıran” kim?

“Mesut Barzani  ile “Megri” söyleyenler kim?

PYD lideri Müslim’i kırmızı halı ile ve devlet protokolü ile karşılayan, Türk Bayrağının yanına onların paçavrasını çektiren kim?

Peşmergelerin  Kobani’ye geçişine izin veren kim?

Bu kim sorusu sayfalara sığması mümkün değil, ben burada kesiyorum. Merak ederse sayın başkan araştırır. Bu kim sorusunun sayfalara sığmadığını kendisi de görür. Böylece kimlerin terör örgütüne yaslandığını daha net anlayabilir.

“CHP Zihniyeti” hiçbir zaman hiçbir terör örgütü ile işbirliği yapmamıştır. CHP’nin tek bir gücü vardır. Halkın kendisidir. Terör örgütleri ile işbirliği yaparak kimlerin nerelere geldiğini gayet net olarak Sayın Başkan benden çok daha iyi bilmektedir. 2004 MGK toplantısında Fethullahçı yapılanmaya yönelik alınan kararları uygulamayacaksınız, şerefli Türk Subaylarını, Genel Kurmay Başkanı’nı PKK’lı tanıklar vasıtasıyla hapse atacaksınız, FETÖ  ile kol kola yürüyeceksiniz, sonra CHP’yi terör destekçiliği ile suçlayacaksınız. Her yerde kümelenmiş olan bu sinsi terör örgütü ile mücadele ederken her kesimden insanı yargılayacaksınız, siyasi ayağını ortaya çıkaramayacaksınız!

Sayın Başkan’a son soru FETÖ terör örgütü üyeliği iddiası ile gözaltına alınıp, ifadeleri alındıktan sonra FETÖ terör örgütünün siyasi ayağının araştırılmaması nedeni ile serbest bırakılan kim? Sayın başkanın tüm bunları unutup CHP’den terör destekçisi olarak bahsetmesini kendisine yakıştıramadık.

Ayrıca Tekirdağ örgütlerinden kimler FETÖ Terör Örgütü sanığı olarak tutuklanmış, sorgulanmış veya takipsizlik kararıyla serbest bırakılmışlardır. Kamuoyu adına açıklanmasını talep ediyoruz.

Tekrar ediyorum ‘CHP zihniyeti’ ATATÜRK’tür. Kendi zihniyetinin yaptıklarını göz ardı ederek, ATATÜRK zihniyetini aşağılayanları okuyucu ve halkın takdirine bırakıyorum.”

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.