Başkan Özen seçim startını verdi

ABONE OL
Aralık 18, 2017 14:33
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Saray Esnaf ve Sanatkarlar Odası pazar günü saat 11.00’de Kanyon Kahvaltı ve Izgara Salonunda düzenlenen kahvaltı programında Esnaf Odası Başkanı Ali Özen ve yönetimi bir araya geldi.

06 Ocak’ta gerçekleştirilecek olan çoğunluk sağlanamadığı takdirde 14 Ocak’ta yapılacak kongre öncesi Başkan Ali Özen seçim startını düzenlenen kahvaltı programında yönetimi ile bir araya gelerek verdi. Esnaf Odası Başkanı Ali Özen ve Yönetiminin aileleri ile birlikte bir araya geldiği kahvaltıda Esnaf Odası Başkanlığı için adaylığını açıklayan Esat Yalçın’ın Saray’da ki bir yerel gazeteye yaptığı “Mevcut başkanın korktuğu için baskın seçim tarihi kararı aldı” açıklamasının sorulması üzerine, Esnaf Odası seçimlerinin 5362 sayılı kanuna göre 4 yılda bir Ocak ve Mart ayları arasında yapılabileceğini ifade ederek, ” 5362 sayılı Esnaf ve Sanatkarlar Meslek Kuruluşları Kanunu’nun 42’nci maddesi gereğince 06 Ocak’ta 2018 Yılı Olağan Genel Kurulunun yapılmasını kararlaştırdık. Aldığımız seçim tarihi kimseden korktuğumuz için değil kanuna dayalıdır. Bugün burada yönetim kurulu üyelerimiz ile bir araya gelerek seçim startını vermiş bulunuyoruz” dedi.

Kahvaltı programı çay eşliğinde sohbetin ardından yönetim kurulu üyelerinin birlikte fotoğraf çekilmesinin ardından son buldu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.