Başkan Yüksel, Görevi Devraldı

Başkan Yüksel, Görevi Devraldı

ABONE OL
Ağustos 21, 2016 00:34
Başkan Yüksel, Görevi Devraldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım tarafından, Tekirdağ İl Başkanlığı’na atanan Cüneyt Yüksel görevi devraldı.

AK Parti Tekirdağ İl Başkanlığı görevini devralan Cüneyt Yüksel, yaptığı açıklamada, kendisinden önce bu görevi yürüten, İl Başkanımız Ahmet Akçay ve Yönetim Kurulu üyelerine, partilerinde görev alan tüm il başkanları ve teşkilat mensubu dava arkadaşlarına, teşekkür etti. Yüksel, “Kendilerinin birikim ve tecrübelerinden, bundan sonraki süreçte de yararlanmaya devam edeceğimizi ifade etmek istiyorum. Büyük bir yükün altına girdiğimizin idraki ile iyi bir teşkilat kurarak, Tekirdağ’a hizmet etmeye çalışacağız. Partimizin itibarı ve hizmet anlayışını, daha da yukarılara taşımak için teşkilatımız ve çok kıymetli Milletvekillerimiz ile birlikte mücadele edeceğiz.

“MUHASIR MEDENİYETLERİN ÜZERİNE ÇIKMAK İÇİN ÇALIŞACAĞIZ”
Bizler, Türkiye Cumhuriyeti Devleti kurucusu, Mustafa Kemal Atatürk’ün, Muhasır Medeniyetler seviyesi olarak gösterdiği hedeflere, ilkesel duruşumuzdan taviz vermeden koşacak, şehrimizi ve ülkemizi bu hedeflerin de üzerinde bir seviyeye çıkarmak için var gücümüzle çalışacağız. Geçmişimizi, örf ve ananelerimizi unutmadan, kültür ve medeniyetimizin ışığında, yolumuza devam edeceğiz. Osmanlı Devleti’nin, manevi kurucusu Şeyh Edebali Hazretlerinin, yüzyıllar öncesinden günümüze ışık tutan ’İnsanı Yaşat Ki, Devlet Yaşasın’ anlayışını, siyasetin merkezine yerleştiren bir misyonun temsilcisi olan bizler, bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da milletimizin talepleri ve menfaatleri doğrultusunda hukuk ve yüce adalet ilkelerinden asla taviz vermeden çalışmaktan geri kalmayacağız” dedi.

“HAİNLERİ İÇİMİZDEN TEMİZLEYENE KADAR MÜCADELE EDECEĞİZ”
“Ayrıca kurucu liderimiz ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ortaya koyduğu 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine hiç durmadan ilerleyeceğiz” diyen Yüsel, “Bu kutlu yürüyüşte, ülkemizin hedeflerine ulaşmaması adına, her türlü hile, desise ve hain planlarla önümüzü kesmeye çalışan başta FETÖ, PKK, PYD, DEAŞ gibi tüm iç ve dış mihraklarla sonuna kadar mücadele edeceğiz. İçimize sızmış birlik, beraberlik ve bütünlüğümüzü tehdit eden bu hainleri içimizden temizleyene kadar da mücadeleden asla vazgeçmeyeceğiz” diye konuştu.

“BU BİRLİK VE BERABERLİK BÜYÜK BİR SİNERJİ OLUŞTURACAKTIR”
15 Temmuz gecesi darbe girişimi sırasında hayatını kaybeden şehitlere Allah’tan rahmet ve yaralılara acil şifalar dileyen AK Parti İl Başkanı Yüksel, şunları söyledi:
“Şehrimize yaptığınız pozitif katkıların farkındayız. Bu noktada, ortak paydamız olan halka hizmet, şehrimizin gelişmesi ve büyümesi noktasında desteklerinizi bizlerden esirgemeyeceğinize inanıyoruz. Biliyoruz ki bu birlik ve beraberlik, ülkemizin başına gelen her türlü zorluğu, tüm bela ve musibetlerin bertaraf edilmesinde, büyük bir sinerji oluşturacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle birlik ve beraberliğimize, ülkemizdeki kardeşlik iklimine, ülkemizin istikrarına ve kalkınmasına göz diken Terör Örgütlerinin tümüne karşı yürütülen mücadelede yaşamını yitiren ve 15 Temmuzda milli irademize sahip çıkma adına şehadet şerbeti içen tüm şehitlerimize Allahtan rahmet, Necip ve aziz milletimize başsağlığı, yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum. Ayrıca 15 Temmuz gecesi hainlerin milletten gasp ettikleri jete, tanka ve silahlara karşı büyük bir vakar ile iman dolu göğüslerini siper eden, 24 gün boyunca demokrasi meydanlarında geceli, gündüzlü nöbet tutan tüm milletimizi, siz değerli basın mensuplarını ve kıymetli hemşehrilerimi saygıyla Selamlıyorum.” dedi

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.