Başkanlık seçimi kanlı bitti:  1 Ağır yaralı

Başkanlık seçimi kanlı bitti: 1 Ağır yaralı

ABONE OL
Haziran 8, 2018 21:22
Başkanlık seçimi kanlı bitti:  1 Ağır yaralı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Saray’ın Büyükyoncalı Mahallesinde Kooperatif başkanlığı seçiminde çıkan tartışmada bir kişi silahla vuruldu.

Edinilen bilgiye göre olay, saat 19.00 sularında Saray’ın Büyükyoncalı Mahallesi, Yeniköy Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, daha önceden ortak kurdukları minibüs kooperatifinin başkanlık seçimleri için Ali A.’nın ofisinde bir araya gelen ortaklar arasında tartışma çıktı. İkili arasında büyüyen tartışmada Önder F. yanında bulunan silahını çekerek Ali A.’ya ateş etti. Vücudunun çeşitli bölgelerine isabet eden kurşunlarla ağır yaralanan Ali A. yere yığılırken ortağı Önder F. olay yerinden kaçarak uzaklaştı.
Silah sesini duyan vatandaşlarca haber verilmesinin ardından olay yerine jandarma ile sağlık ekibi sevk edildi. Gelen ekiplerce ağır yaralı Ali A. ilk müdahalesinin ardından tedavi edilmek üzere Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.
Jandarma Ekiplerinin Ali A.’yı silahla ağır yaraladıktan sonra kaçan Önder F.’yi yakalama çalışmaları sürerken, Saray Cumhuriyet Savcısı Emre Duman olay yerine gelerek incelemelerde bulundu.

Öte yandan silahla vurulan Ali A.’nın ve ortaklarının daha önce Kooperatif kurarak,Kocaeli, Bursa, Kırklareli, Saray ve çevre ilçelerde S. J. Ve M plakalı araç ve hat satın almaya çalışan kişileri hileli evraklarla mağdur ettikleri, icra yoluyla mallarını satışa sundukları iddiasıyla haklarında dava açıldığı iddia edildi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.