Bayram ziyareti baba kızı hayattan kopardı

Bayram ziyareti baba kızı hayattan kopardı

ABONE OL
Ağustos 28, 2018 13:41
Bayram ziyareti baba kızı hayattan kopardı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Fatih Kıray/Ünzüle Coşkun – Saray’da ikamet eden bayram nedeniyle Çanakkale’nin Gelibolu ilçesinde akrabalarını ziyaret için giden Yumlu ailesinden baba kız çıkan yangında hayatını kaybetti.

Olay, 21 Ağustos Kurban Bayramı’nın ilk gününde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Ali ile Sümeyye Yumlu çifti 3 çocuğu ile birlikte Saray’dan Gelibolu ilçesi Camikebir Mahallesi’nde bulunan yakınlarını ziyarete gitti. Aytaç Manga’ya ait olan iki katlı binanın birinci katında gece yarısı televizyonun patlaması sonucu yangın çıktı.

“KÜÇÜK MELEK, MELEK OLDU”
Binadan dumanların yükseldiğini gören mahalleli durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. Çıkan yangında alevlerin arasında kalan ve ağır yaralanan Ali Yumlu, eşi Sümeyye Yumlu ve 5 yaşındaki kızları tuğba Melek Yumlu gelen ekiplerce kurtarıldı. Sağlık ekiplerince yaralılar Gelibolu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Ağır yaralanan Ali Yumlu ilk olarak Çanakkale Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanesi’ne ardından İstanbul Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi yanık servisine sevk edildi. Tedavi altına alınan 5 yaşındaki Tuğba Melek Yumlu ise yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

“YAŞAM MÜCADELESİNİ KAYBETTİ”
5 yaşındaki küçük kızın ardından Ali Yumlu’dan da acı haber geldi. Tedavi gördüğü hastanede 6 gündür yaşam mücadelesi veren 3 çocuk babası Ali Yumlu hayatını kaybetti. Otopsi yapılmak üzere İstanbul Adli Tıp Kurumuna gönderilen Ali Yumlu’nun cenazesi yarın Saray’da öğle namazını müteakip kızının yanına defnedilecek.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.