SARAY’DA BERBERLERDE BAYRAM TELAŞI YAŞANIYOR

SARAY’DA BERBERLERDE BAYRAM TELAŞI YAŞANIYOR

ABONE OL
Temmuz 16, 2015 18:04
SARAY’DA BERBERLERDE BAYRAM TELAŞI YAŞANIYOR
0

BEĞENDİM

ABONE OL

17 Temmuz 2015 Cuma günü kutlayacağımız mübarek ramazan bayramı dolayısı ile ilçede hareketlilik tüm hızıyla devam ediyor.

Arife günlerinde berber sıralarında meydana gelen geleneksel sıkışıklık bu bayramda’da kendini iyiden iyiye hissettirmeye başladı.

Bayram traşı için son gün telaşesini yaşamak istemeyen bir çok kişi önceden traş olarak bayrama hazırlanırken, berberler arife günleri sahura kadar mesai yapmaya başladılar. Son arife günü olan 16 Temmuz 2015 Perşembe (Bugün )  ise berberler gece geç saatlere kadar  mesai yapmaları bekleniyor.Saray’da berberlik yapan Secrettin Özel ” Bir çok berberde sıra karmaşasını ve tartışmasının yaşanmaması için müşterilerden daha duyarlı olmaları istiyoruz.Gece geç saatlere kadar hizmet vereceğiz. herkezden duyarlı davranmalarını istiyoruz.Ve tüm saray halkının Bayramını kutluyoruz dedi ” kimi berber de cep telefonları üzerinden sıra bekleyen müşterilerine sms ile ulaşıyor.

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.