Beyza’nın İsmi Saray’da Yaşatılsın

Beyza’nın İsmi Saray’da Yaşatılsın

ABONE OL
Aralık 31, 2023 15:11
Beyza’nın İsmi Saray’da Yaşatılsın
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Saray’da geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden voleybol oyuncusu Beyza Adalı’nın isminin spor salonuna verilmesi için arkadaşları imza kampanyası başlattı.

6 Temmuz Cuma günü arkadaşları ile bisiklet turu yapan Beyza Adalı otomobilin çarpması sonucu ağır 7yaralanmış 8 gün süren yaşam mücadelesini 14 Temmuz günü kaybetmişti. Çevresi tarafından çok sevilen Adalı’nın isminin Spor Toto Spor Salonu’na verilmesi için imza kampanyası başlatıldı.

Yayımlanan mesajda, “ Elim bir kazada kaybettiğimiz kaptanımız, yol arkadaşımız, başarılı sporcumuz Beyza Adalı’nın isminin Tekirdağ’ın Saray ilçesindeki ”Spor Toto Spor Salonu”na verilmesi biz acılı arkadaşlarının en büyük isteğidir. Hayatı boyunca sporla yaşayan, örnek bir sporcu olan Beyza’nın adının spor salonuna verilmesi küçük sporcular için örnek teşkil edeceğini düşünüyoruz. Bize destek olun, Beyza’nın adını beraber yaşatalım” denildi.

Bugün başlatılan kampanyaya ilgi yoğun oldu. Kampanyaya destek vermek isteyenler, BU ALANA TIKLAYARAK imza atabilir ve sosyal medya üzerinden paylaşıp kampanyanın daha çok kişiye ulaşmasını sağlayabilir.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.