Bir Sitemde Başkan Büyükşar´dan

ABONE OL
Kasım 27, 2015 23:32
0

BEĞENDİM

ABONE OL

CHP Saray İlçe Teşkilatı Gençlik Kolları Başkanı Kamil Büyükşar gazetemizi ziyaret etti.

Pazar günü CHP Gençlik Kollarında ki görev süresinin dolacak olmasından dolayı gazetemize ziyarette bulunan Başkan Büyükşar, gazetemiz imtiyaz sahibi Fatih Kıray´la bir süre sohbet edip, geçtiğimiz günlerde yapılan CHP İlçe kongresi sonrası değerlendirmelerde bulundu. Başkan Büyükşar, parti içerisinde gençlere yeteri kadar yer verilmediğini, partinin dinamik, çalışkan gençlere ihtiyaç duyduğunu ifade ederek sitemde bulundu.

Kongrede sunulan listede gençlere yeterince yer verilmediği, ayrıca kongreye katılımında oldukça düşük olmasının düşündürücü olduğunu belirten Başkan Büyükşar, “Sekiz yıldır üyesi olmaktan büyük onur duyduğum bir yıldır görevde olduğum CHP Saray İlçe Gençlik Kolları Başkanlığına 29 Kasım Pazar günü yaş sınırı (30) olması sebebiyle veda ediyorum. Bu güne kadar ilçe gençlik kollarında almış olduğum Başkan Yardımcılığı, İl Kongre delegeliği, Ana kademe ilçe kongre delegeliği, sandık sorumluluğu görevlerini üstlendim ve tüm bu görevlerden başarılı bir şekilde çıktım. Bu süreçlerde her zaman yanımda olan eşim Güldeniz Büyükşar´a, İl Gençlik Kolları Başkanı Cemal Ogün Kürümoğlu´na, yardımcılığını yaptığım Okay Malkoç´a, benden hiçbir zaman ağabeyliklerini esirgemeyen Nedret Özer´e, ilçe eski başkanlarım Salih Aydınoğlu´na, Ali Osman Yaşar´a, şuan ki ilçe başkanım Demir Ali Demirel´e ve yönetimine, Kadın kollarımıza, muhtarlarımıza, Belediye Başkanım Nazmi Çoban´a ve başta Ergun Er olmak üzere Belediye Meclis Üyelerimize, eski Milletvekilimiz Erdoğan Kaplan´a, mevcut Milletvekillerime, ilgi ve alakasını hiçbir zaman eksik etmeyen Milletvekilim sayın Candan Yüceer´e, Milletvekili Adayımız sayın Arzu Mandalı Sucu´ya, yolun yolumdur diyen Güven Bilgen´e ve benim ile yola çıkan, beni yalnız bırakmayan yönetimime, bütün genç dava arkadaşlarıma teşekkürlerimi ve saygılarımı sunuyorum. Her zaman partimin bir neferi olarak hizmet etmeye devam edeceğim.” Dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.