BONZAİ İKİ GENCİ AZ DAHA ÖLDÜRÜYORDU

BONZAİ İKİ GENCİ AZ DAHA ÖLDÜRÜYORDU

ABONE OL
Şubat 22, 2016 14:42
BONZAİ İKİ GENCİ AZ DAHA ÖLDÜRÜYORDU
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Saray’da bir ihbarı değerlendiren polis ekipleri, metruk bir binada uyuşturucunun etkisinde olan iki genci buldu. Komaya giren Şenol E. (29) ve uyuşturucunun etkisinde olan Sezer K. (22) olay yerine çağrılan ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.

Edinilen bilgiye göre, bir ihbarı değerlendiren polis ekipleri, bonzai adı verilen sentetik uyuşturucu madde kullandıkları iddia edilen iki gencin, Ayaspaşa mahallesi Nazırlar caddesi üzerinde bulunan metruk bir binada baygın halde hareketsiz yattıklarını tespit etti. Polis ekipleri hemen durumu 112 Acil Servis ekiplerine bildirdi. Komada olan Şenol E. olay yerine gelen ambulansla Saray Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Durumu kritik olan Şenol E. yapılan ilk müdahalenin ardından Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne sevk edildi.
Uyuşturucu kullandığı tespit edilen diğer genç Sezer K. ise kendine gelmesinin ardından ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.
Polis ekiplerinin başlattığı inceleme devam ediyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.