Bozaba Yolu Nihayet Yapılıyor

Bozaba Yolu Nihayet Yapılıyor

ABONE OL
Ekim 6, 2016 11:34
Bozaba Yolu Nihayet Yapılıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Ekipleri her gün binlerce aracın kullandığı Büyükyoncalı Mahallesi, Bozaba yolunun yapımına başladı.

Önder Çelik

Saray Belediye Meclis üyesi ve Belediye Başkan Yardımcısı Önder Çelik

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Ekipleri Şubat ayında Ulaş – Karlı yolunun yapımına törenle başlamıştı. Yolun yapım töreninin ardından tepki veren vatandaşlar “Bozaba yolu her gün binlerce aracın ve işçi servislerinin kullandığı yol. Neden? Büyükyoncalı – Yanıkağıl yolu yapılmıyor da ilk önce seyrek kullanılan Ulaş – Karlı yolu yapılıyor” diyerek tepki göstermişlerdi. Nihayet Bozaba yolunun yapımına başarılı çalışmaları ve Büyükyoncalı’ya kısa süre zarfında getirttiği hizmetlerle tanınan Saray Belediye Meclis üyesi ve Belediye Başkan Yardımcısı Önder Çelik’in yoğun girişimleri sonucu başlandı.

Yapımına Pazartesi günü Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Ekipleri tarafından başlanan Bozaba yolu, C 30 kalitesinde arsisli beton (silindirle sıkıştırılmış beton) olacak ve Yol yüksekliği 15 santim genişlik ise 7 buçuk metre olacak. 5 bin metreküp beton kullanılacak yolun Yanıkağıl kavşağına kadar olan 4 bin 600 metrelik kısmı yapılacak. Yolun yaklaşık 10 gün sonra bitirileceği öngörülüyor.

1473148588

    Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


    HIZLI YORUM YAP

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.