Büyükşehir Belediyesi’nin Kurucu Meclisi Son Kez Toplandı

Büyükşehir Belediyesi’nin Kurucu Meclisi Son Kez Toplandı

ABONE OL
Mart 13, 2019 18:02
Büyükşehir Belediyesi’nin Kurucu Meclisi Son Kez Toplandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin 2014-2019 döneminin son aylık olağan meclis toplantısı, Çerkezköy ilçesinde gerçekleştirildi. Mart ayı meclis toplantısında, beş yıldır görev yapan tüm meclis üyelerine Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak teşekkür plaketi takdim etti.

Çerkezköy Belediyesi Meclis Salonunda düzenlenen toplantıda Başkan Kadir Albayrak’ın yanı sıra Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygun ve meclis üyeleri yer aldı.
Başkan Kadir Albayrak: “Aldığımız Kararların Yaklaşık Yüzde 90’ını Oybirliği İle Aldık”
Meclis toplantısı öncesinde bir konuşma gerçekleştiren Başkan Kadir Albayrak, “5 yıldır Tekirdağ için birlikte görev yapıyoruz. Kentimiz için aldığımız kararların yaklaşık yüzde 90’ını oybirliği ile aldık. Tekirdağ’ımıza hizmetlerinizden dolayı hepinize teşekkür ediyor, çalışmalarınızda başarılar diliyorum,” dedi.

Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygun da Tekirdağ’a hizmet noktasında emeği geçen tüm meclis üyelerine teşekkür etti ve çalışmalarında başarılar diledi. Açılış konuşmalarının ardından düzenlenen törende, beş yıl boyunca görev yapmış olan Büyükşehir Belediyesi meclis üyelerine Başkan Kadir Albayrak, teşekkür plaketi takdim etti.

Daha sonra Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak başkanlığında gerçekleştirilen son meclis toplantısında gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı ve komisyon raporlarına ait dosyalar meclise sunuldu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.