Çanakkale Zaferi’ni yaşayarak andılar!

Çanakkale Zaferi’ni yaşayarak andılar!

ABONE OL
Mart 20, 2018 09:52
Çanakkale Zaferi’ni yaşayarak andılar!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Saray Mehmet Uygun İlkokulu öğrencileri Çanakkale Zaferinin 103. Yıl dönümünü gerçekleştirdikleri sergi ve etkinlik ile andılar.

Pazartesi günü Mehmet Uygun İlkokulu konferans ve gösteri salonunda gerçekleştirilen programda  4/A ve 4/C sınıfı öğrencileri Çanakkale Zaferi’nin 103. Yılını  hazırladıkları etkinlik ile ailelerine anlattılar.  Aileler ve gösteriyi izleyenler oldukça duygu dolu anlar yaşarken etkinlik büyük beğeni topladı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan anma etkinliği 4/C sınıfı öğrencisi Bora İşcan’ın günün anlam ve önemini belirten konuşmasının ardından “Atatürk’ün Çanakkale savaşı hakkında ki görüşleri” sunumu gerçekleştirildi.  Sunumun ardından 4/A sınıfı öğrencilerinin hazırladığı “Çanakkale destanı” oratoryosu ve 4/C sınıfı öğrencilerinin hazırladığı “Kınalı Ali” tiyatrosu sergilendi. “Kınalı Ali” tiyatrosu ve Çanakkale şehitliğini temsili olarak canlandırması  salonda birçok öğretmen ve velinin gözyaşlarını tutamayarak duygulu anlar yaşanmasına sebep oldu.  Etkinlik 4/A sınıfı öğrencilerinin “Şehitlerimizi saygıyla anıyoruz” adlı skeci canlandırması ve “Çanakkale geçilmez” gösterisinin sergilenmesinin ardından okulda düzenlenen resim sergisinde dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesiyle son buldu.

Büyük beğeni toplayan anma etkinliğinin sona ermesinin ardından veliler emeği geçen öğretmenlere teşekkür etmeyi ihmal etmediler.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.