Cengiz Topel İlkokulu’ndan Dayanışma Çayı

Cengiz Topel İlkokulu’ndan Dayanışma Çayı

ABONE OL
Nisan 17, 2018 15:50
Cengiz Topel İlkokulu’ndan Dayanışma Çayı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cengiz Topel İlkokulu Öğretmenleri ve gönüllü velilerin desteğiyle kültürel etkinlikler çerçevesinde dayanışma çayı gerçekleştirildi.

Pazar günü Büyükyoncalı Mahallesi Belediye Düğün Salonunda gerçekleştirilen etkinlik Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Okul müdürü Vuslat Çetin, yaptığı teşekkür konuşmasında, bu tür etkinliklerin birlik, beraberlik, yardımlaşma ve dayanışmaya vesile olan etkinliklerin olduğunu belirterek, bu etkinliğe maddi ve manevi katkılarını esirgemeyen kişi ve kurumlara teşekkür etti.

ÖĞRENCİLERİN GÖSTERİLERİ BÜYÜK BEĞENİ TOPLADI
Okul müdürü Vuslat Çetin’in konuşmasının ardından öğrencilerinin halk oyunları gösterileri, şarkı performansları, Sena spor kulübünün tekvando gösterisi gerçekleştirildi. Öğrencilerin gösterileri izleyenler tarafından büyük beğeni toplarken okula katkı sağlamak amacıyla gerçekleştirilen hediye çekilişi yapıldı. Gösterilerin ve çekilişin ardından Cengiz Topel İlkokuluna maddi ve manevi katkı sağlayanların teşekkür belgeleri Okul Müdürü Vuslat çetin Tarafından takdim edilirken, düzenlenen yardımlaşma ve dayanışma çayından okul yararına 6 Bin 70 TL maddi gelir elde edildi.







 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.