Çoban, “Kazanan Cumhuriyet Halk Partisi olmuştur”

ABONE OL
Aralık 10, 2018 15:37
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Saray Belediye Başkanlığı Adaylığı için yapılan temayül yoklamasından üyelerin 464 oyunu alarak sandıktan birinci çıkan Özgen Erkiş, Nazmi Çoban’ı makamında ziyaret etti.

“TECRÜBELERİNDEN FAYDALANACAĞIZ”
Cumhuriyet Halk Partisi’nin eğilim yoklamasından birinci çıkan Özgen Erkiş, Saray Belediye Başkanı Nazmi Çoban’ı makamında ziyaret ederek, eğilim yoklamasından sonraki tavrı ve desteği için Nazmi Çoban’a teşekkür ederek kendisinin bilgi ve tecrübelerinden faydalanmak istediklerini belirtti.

“ELİMDEN GELEN DESTEĞİ SUNACAĞIM”
Başkan Çoban’da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Partimizin yaptığı eğilim yoklamasında tam bir demokrasi şöleni yaşanmış ve kazanan Cumhuriyet Halk Partisi olmuştur. Halkımızın takdiri ile 10 yıldan beri sürdürmüş olduğum belediye başkanlık görevim esnasında ilçemizi birçok hizmetle buluşturmuş olmanın haklı gururunu yaşadım. Bu süreçte altyapı atılımı başta olmak üzere Saray’ın 50 yılına damga vuracak kazanımlar elde ettik. Bütün bu birikim ve kazanımları bir sonraki dönemde bir bayrak yarışı içinde olduğumuz kardeşlerime teslim etmekten onur duyuyorum. Eğilim yoklamasından birinci çıkan kardeşim Özgen Erkiş’i yeniden kutluyor, partimizin başarısı için elimden gelen desteği sunacağımın altını çiziyorum. Yaşasın Atatürk’ün çizdiği aydınlık yarınlar, yaşasın Cumhuriyet Halk Partisi” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.