Cumhuriyet TIR’ı Saray’a geliyor

Cumhuriyet TIR’ı Saray’a geliyor

ABONE OL
Kasım 26, 2019 13:41
Cumhuriyet TIR’ı Saray’a geliyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhuriyet Tırı 30 Temmuz 2019 Salı günü Saray’a geliyor.

Büyük önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının Samsun’a çıkışının 100. yılında Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) tarafından hazırlanan projeyle yola çıkan Cumhuriyet TIR’ı Saray’a geliyor.

Atatürkçü Düşünce Derneği Saray Şubesi, “Çocuklarımıza ve gençlerimize Milli Mücadele’yi tanıtmak için bir arada olalım. Omuz verin, birlik olalım.” açıklaması ile Saray halkını Cumhuriyet TIR’ını ziyaret etmeye çağırdı.

Atatürkçü Düşünce Derneği’nin organizasyonu ile Saray’a gelecek olan Cumhuriyet TIR’ı, 30 Temmuz Salı ve 31 Temmuz Çarşamba günleri Atatürk Alanı’nda ziyaret edilebilecek. Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının ülkenin kurtuluşu için başlattığı milli mücadelenin 100. yılında Samsun’dan yola çıkan Cumhuriyet TIR’ında, Atatürk, Cumhuriyet ve devrimlerle ilgili sergiler, İstiklal Madalyası, 10.Yıl Madalyası, orijinal objeler, Türkiye’de ve Dünya’da Basılmış Atatürk ile ilgili yayınlardan oluşan basılı malzemeler ve panolar yer alıyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.