Dün yaptılar, Bugün Kazdılar!

Dün yaptılar, Bugün Kazdılar!

ABONE OL
Temmuz 12, 2021 15:58
Dün yaptılar, Bugün Kazdılar!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Alt yapısı biten ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesinin “Prestij Caddesi” olarak belirlediği Çerkezköy Caddesi asfaltı dün gece ekiplerin geç saatlere kadar yaptığı çalışmalar sonucu asfaltlandı. Ancak bugün sabah saatlerinde dökülen asfaltın kısım kısım kazılarak rögar kapaklarının konulması vatandaşların tepkisine neden oldu.

Büyükşehir Belediyesine bağlı ekiplerin gece geç saatlere kadar çalışarak döktükleri asfaltı sabah tekrar kazmaları plansız ve programsız çalışıldığının göstergesi olurken, Perşembe günü Saray Belediye Başkanı Nazmi Çoban asfalt çalışmalarını kontrol ederek, “Asfaltlanan yol yarın halkımızın hizmetine girecek” demişti. Sabah saatlerinde yeni asfaltlanmış yolun tekrar kazılarak rögar kapaklarının  konulması esnafın ve vatandaşların, “Sırf asfalt yapmış olmak için yol yapılmaz. Dün asfaltlanan yol bugün tekrar kazılıyor, yazık günah değil mi? harcanan bu paralara! Çalışmalar sürerken buraya gelip asfalt çalışmasının önünde boy boy fotoğraf çektiren Belediye yetkilileri neden yapılan çalışmaları kontrol etmiyorlar?” diyerek tepki gösterdiler.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.