Dikkat Elektrik Kesintisi Var

ABONE OL
Ocak 5, 2019 14:45
0

BEĞENDİM

ABONE OL

TREDAŞ İşletme Müdürlüğünden yapılan açıklamada bakım ve yatırım çalışmaları kapsamında Yeni Mahalle ve Pazarcık Mahallesi’nde elektrik kesintisi yapılacağı duyuruldu.

Tredaş planlı bakım onarım ve yatırım faaliyetleri kapsamında Pazartesi günü Yeni Mahalle ve Pazarcık Mahallelerinin bir kısmında elektrik kesintisi yaşanacağını duyurdu. Yapılan açıklamada Yeni Mahalle’de Güneş Caddesi, Sefer Ünlü Sokak, Beybaba Sokak, Narin Sokak, Şehit Şahin Arslan Sokak, Dündar Sokak, Uğur Sokak, Orkide Sokak, İnci Sokak, Erguvan Sokaklarına. Pazarcık Mahallesinde Orta Cadde, Ayvacık Caddesi, Meriç Sokak, Aydın Sokaklarına pazartesi günü 09.00-12.00 saatleri arasında elektrik verilemeyeceği duyuruldu.

GENİŞ BİLGİ İÇİN ALO 186 Ayrıca TREDAŞ, aboneleri elektrikle çalışan cihazların devreden çıkartılması, yapılacak çalışmaların, programlı elektrik kesintisi için belirtilen saatten önce bitmesi halinde, kesintiden etkilenen yerlere çalışma bitiminden hemen sonra ilan edilen kesinti bitiş saatinden önce enerji verilebileceği, jeneratör kullanan abonelerin kesinti esnasında güvenlik açısından şebeke ayırıcısını açmaları, elektrik kesintisi hakkında daha geniş bilgi için ALO 186 ÇAĞRI MERKEZİ’NE başvurmaları konusunda hatırlatmalarda bulundu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.