Emniyet Müdür V. Günhan’a Ziyaret

Emniyet Müdür V. Günhan’a Ziyaret

ABONE OL
Ekim 30, 2018 15:06
Emniyet Müdür V. Günhan’a Ziyaret
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Saray İlçe Emniyet Müdürü Yaşar Terzioğlu’nun Kapaklı ilçesine atanmasından sonra Saray İlçe Emniyet Müdür V. Olarak göreve başlayan komiser Oğuz Günhan’ı gazetemiz imtiyaz sahibi Fatih Kıray ve Saray Gözlem Gazetesi imtiyaz sahibi Tekin Sönmez ile birlikte makamında ziyaret ederek görevinde başarılar diledi. Oğuz Günhan bu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Sönmez’e ve Kıray’a teşekkürlerini iletti.

EMNİYET MÜDÜR V. OĞUZ GÜNHAN KİMDİR?
1974 yılında Tokat’a dünyaya gelen Günhan, mesleğe 1995 yılında Amasya’da başladı. Şark hizmetini 2000-2008 yılları arasında Van’da yapan Oğuz Günhan, 2008 yılında Hatay’a ardından 2010 yılında ise Tekirdağ’ın Çorlu ilçesine atandı. Çorlu Emniyet Müdürlüğü’nde trafik, asayiş, bölge trafik ve çevik kuvvet birim amirliği görevlerini yerine getiren Günhan, 19 Ekim 2018 tarihinde Saray İlçe Emniyet Müdür Vekili olarak atandı. Komiser Oğuz Günhan Evli ve iki çocuk babası.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.