Ergun Er, “Aday Adayıyım”

ABONE OL
Nisan 7, 2018 13:00
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve Saray Belediyesi Meclis Üyesi Ergun Er, Cumartesi günü düzenlediği kahvaltıda CHP’den Saray Belediye Başkan Aday Adayı olacağını açıkladı.

Ergun Er’in Aday Adaylığını açıkladığı kahvaltı programına CHP Tekirdağ İl Başkan Yardımcısı Abdül Taşyasan, Saray Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Özen, Saray Küçük Esnaf ve Pazarcılar Derneği Başkanı Sunay İmük, CHP Tekirdağ Eski Milletvekili Erdoğan Kaplan gibi tanınmış isimlerin yanı sıra, siyasetçiler, muhtarlar, iş adamları, esnaflar ve Er’in çok sayıda çevresi katıldı.
“SARAY’A HİZMET ETMEK İÇİN ADAYIM”
Belediye Başkan Aday Adaylığını açıklayacağı kahvaltı programına katılan herkese teşekkür eden Ergun Er, “10 yıldan beri mensubu bulunduğum Cumhuriyet Halk Partisi’nde görev almaktayım. Üyelik yaptım, ilçe yönetiminde bulundum, İlçe Başkanlığı yaptım. 2014’ten beri de Büyükşehir Meclis Üyesiyim. Milletvekillerimizle, İl başkanımızla, İlçe yönetimiyle görüştüm ve 2019’da aday adayı olacağımı söyledim ve kendileri de bu konuda olumlu bir yaklaşımla bana bir güç verdiler. Yola çık dediler, çalış dediler, ondan sonra biz sana gelelim dediler. Bende bu yola başlarken sizlerden güç almak istedim. Ben kimim ne kadar gücüm var, ne kadar seviliyorum, sevilmiyormuyum? Ama ben kazansamda kazanmasamda sizleri kazandığım için çok mutluyum. Ben Saray’a hizmet etmek için adayım. Başaracağıma inanıyorum Saray o kadar güzel bir yer ki doğasıyla, ormanıyla, dereleriyle fakat bunu biraz daha dokunuşlarla sizlerle beraber daha güzel bir duruma getireceğime inanıyorum.
“İNSANLAR DEĞİŞİM İSTİYOR”
Doğruya dürüstlüğe inanan Saraylı bir kardeşiniz olarak sizden destek istiyorum. Buraya katılarak bana destek olacağınız güveni verdiniz. Bundan sonra inşallah vekillerimiz, il yönetimimiz, ilçe örgütümüz gerçekten halka sorarlar. İstenmeyen birini dayatmazlar. Gerçekten sorsunlar, halk nezdinde kim çıkarsa sonuna kadar arkasındayım. Yeter ki doğru tercihi yapsınlar halk kimi istiyorsa doğru karar versinler. 2019 zor bir yıl olacak. Krizleriyle, ekonomik şartlarla. İnsanlar mutsuz. Ben Saray’da hizmet ederek insanlara dokunarak, bir şeyleri değiştireceğime inanıyorum. Çünkü bu ışığı sizlerde gördüm. İnsanlar değişim istiyor. Saray gerçekten Trakya’nın incisi. Ben Çocuklarımla ailemle Saray’da yaşayacağım ve taşın altına elimi koyacağım. Sonuna kadar da mücadele edeceğim” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.