Esat Yalçın akıllarda soru işareti bıraktı

Esat Yalçın akıllarda soru işareti bıraktı

ABONE OL
Mayıs 9, 2017 23:40
Esat Yalçın akıllarda soru işareti bıraktı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Saray’ın en aktif ve tanınmış esnaflarından Yalçın Restoran sahibi Esat Yalçın basın mensuplarıyla bir araya geldiği kahvaltıda Saray Esnaf ve Sanatkârlar Odası Yönetim kurulu üyeliğinden istifa ettiğini açıkladı.

“BAŞKANLA TERS DÜŞTÜK”
Salı günü sahibi olduğu Yalçın Restoranda basın mensuplarıyla bir araya gelen Yalçın, “11.01.2014 tarihinde seçilmiş olduğum Saray esnaf ve Sanatkarlar Odası Yönetim Kurulu görevimden 08.05.2017 tarihinde istifa etmiş bulunuyorum. İstifa etmemin sebebine gelince mevcut başkan Ali Özen ile sadece benim aramda olan anlaşmazlıktır. Bunda yönetim kurulunun hiçbir etkisi yoktur. Yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımızla her zaman uyum içerisinde çalıştık. Ancak Başkan ile zaman zaman ters düştüğümüzden dolayı istifa etme kararı aldım” dedi.

“KISA ZAMANDA KAMUOYUNU BİLGİLENDİRECEĞİM”
Oda Başkanı Ali Özen ile aralarında ki anlaşmazlığın ne kadar süredir olduğu sorusu üzerine Yalçın, “Üç ay var” diyerek ifade etti. Esnaf Odası başkanlığı için adaylık ve alternatif yönetim kurulu çalışması olacak mı?’ sorumuzu yanıtsız bırakan Esat Yalçın, “Kısa zaman içerisinde daha detaylı bir basın açıklamasında bulunarak kamuoyunu bilgilendireceğim” diyerek istifasının arkasında başka şeyler mi var? veyahut da kongrenin yaklaşması sebebiyle ufukta adaylık mı görünüyor? düşüncesiyle akıllarda soru işareti bıraktı.

IMG_34044

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.