Filiz Halı Saha Yaz Futbol Turnuvası Şampiyonu Belli Oldu

Filiz Halı Saha Yaz Futbol Turnuvası Şampiyonu Belli Oldu

ABONE OL
Temmuz 26, 2021 15:40
Filiz Halı Saha Yaz Futbol Turnuvası Şampiyonu Belli Oldu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Heyecan ve adrenalinin tavan yaptığı, rekabetin en üst düzeyde yaşandığı Filiz Halı Saha 2. Yaz Futbol Turnuvası, oynanan final müsabakası ile sona erdi.

12 Temmuz 2016 Salı günü başlayan Halı Saha turnuvası, 9 Ağustos 2016 Pazartesi günü oynanan final müsabakası ile sona erdi. Final müsabakası öncesi saat 19.00’da 3.’lük maçında Moster City Spor ile Topçuköy Spor karşı karşıya geldi. Maçta rakibini 6-2 yenmeyi başaran Moster City Spor üçüncü olurken, Topçuköy Spor ise turnuva 4.’sü oldu.

HASBUĞA SPOR DAVULLARLA GELDİ
Bu yıl 14 takımın katılması nedeniyle ilginin daha da arttığı Filiz Halı Saha Yaz Futbol Turnuvasında final maçı öncesi futbolseverler halı sahayı tıklım tıklım doldurdu. Oynadıkları başarılı futbolları ile finale yükselen Hasbuğa Spor ve Yazı Mahalle Spor takımları, saat 20.00’de başlayan final maçında karşı karşıya geldiler.
Hasbuğa Spor tarafından getirtilen davul  ve zurna ekibinin katılımıyla coşan Hasbuğalı taraftarlar maç boyunca takımlarını aralıksız desteklediler. Oldukça çekişmeli geçen final müsabakasında rakibine 4-0 üstünlük sağlayan Hasbuğa Spor şampiyonluğunu ilan etti. Turnuvada ikinciliği Yazı Mahalle Spor elde ederken, turnuva üçüncüsü ise Moster City Spor oldu.
Vize’ye futbol dolu geceler yaşatan turnuvada en centilmen takım olarak geçtiğimiz yıl olduğu gibi yine Vize Esnaf Spor seçilirken, gol kralı ise Yazı Mahalle Spor’dan İsmail Yaylı oldu.

ŞAMPİYONA KUPASI KAYMAKAM ZEYBEK’TEN
Karşılaşma sonrasında Turnuva Şampiyonu olan Hasbuğa Spor’a kupasını Vize İlçe Kaymakamı Soner Zeybek verirken, ikinci olan Yazı Mahalle Spor ise kupasını Vize Emniyet Müdürü Şeref Aksu’nun elinden aldı. Turnuva üçüncüsü olan Moster City Spor ise kupasını Vize İlçe Spor Müdürü Erhan Kararkuş’un elinden alırken, turnuva sonunda en centilmen takım seçilen Esnaf Spor kupasını Vize Malmüdürü Ekrem Ertaş’tan, Gol kralı olan İsmail Yaylı ise Filiz Halı Saha sahibi Ayhan Uysal’dan aldı.
Kupa töreninin ardından davullar ve zurnaların eşliğinde şampiyonluğu kutlayan Hasbuğa Spor futbolcu ve taraftarları, Vize Atatürk Caddesi üzerinden geçerken adeta şov yaptılar.

 

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.