Gönüllü İtfaiyecilerden Sürat Rekoru

Gönüllü İtfaiyecilerden Sürat Rekoru

ABONE OL
Haziran 27, 2022 12:51
Gönüllü İtfaiyecilerden Sürat Rekoru
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin “Gönüllü İtfaiyecilik” projesi kapsamında oluşturulan Safaalan Mahallesi Gönüllü  itfaiye timi Sincap Evlerinde çıkan yangına ihbardan 4 dakika sonra ulaşarak müdahale etti.

Alınan bilgiye göre, Saray’ın Safaalan Mahallesinde sabah 9.30 sıralarında Sincap Evlerinde bir yazlıkta iddiaya göre  elektrik kontağından yangın çıktı. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesinin Gönüllü İtfaiyecilik Projesi kapsamında daha önce 12 gönüllü vatandaşa, yangına müdahale etme ile ilgili temel eğitim verilmişti. Gönüllü itfaiye timi sabah 9.30 sıralarında gelen yangın ihbarından 4 dakika sonra olay yerine ulaşarak yanan eve müdahale edip yangının etrafta ki evlere sıçramasını önleyerek yangını söndürdü. Daha sonra Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Müdürlüğüne bağlı Saray İtfaiyesi olay yerine gelerek soğutma çalışmalarını sürdürdü.

Elektrik kontağından çıktığı tahmin edilen yangında herhangi bir can kaybı yaşanmazken, Gönüllü İtfaiye timinin yangına ihbardan 4 dakika sonra ulaşarak müdahale etmesi vatandaşlar tarafından takdir kazandı.

 

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.