İki Çocuk Doktoru Birden Geldi

ABONE OL
Mart 8, 2016 11:09
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Saray Devlet Hastanesi’nin, hekim kadrosunu genişletme çalışması kapsamında çocuk sağlığı ve hastalıkları uzmanı iki doktorla güçlendirdiği bildirildi.

Saray Devlet Hastanesine ataması gerçekleştirilen Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Ömer Celep ve Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Hande Nur Kurtoğlu Celep, 7 Mart Pazartesi günü görevlerine başladı. Karı koca olan Dr. Ömer Celep ve Dr. Hande Nur Kurtoğlu Celep çifti, Saray’ın ilk çocuk hastalıkları doktoru olarak hizmet verecekler.
Yapımı devam eden ve yaz aylarında hizmete girmesi beklenen Saray Devlet Hastanesi yeni hizmet binası ile birlikte ilçedeki uzman hekim sayısının artmasının beklendiği belirtildi. Son dönemde üroloji ve çocuk sağlığı ve hastalıkları uzmanları ile kadrosunu güçlendiren Saray Devlet Hastanesi’nin, yeni hizmet binasında vatandaşlara daha iyi şartlarda hizmet vereceği bildirildi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.