İnşaata çıkıp intihara kalkışan kadını, polis ikna etti

İnşaata çıkıp intihara kalkışan kadını, polis ikna etti

ABONE OL
Aralık 17, 2018 22:22
İnşaata çıkıp intihara kalkışan kadını, polis ikna etti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Saray’sa, 5 katlı bir inşaata çıkarak intihara kalkışan E. K. adlı kadın polis tarafından ikna edilerek çatıdan indirildi.

Olay, saat 12.30 sıralarında Ayaspaşa Mahallesi Nazırlar Caddesi’nde meydana geldi. Ailevi ve psikolojik sorunları olduğu iddia edilen E.K., 5 katlı inşaatın 3’üncü katına çıkarak intihar etmek istedi. E.K’nın inşaatta olduğunu gören çevredekiler durumu polis, itfaiye ve sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri E.K’yı ikna etmeye çalışırken, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri de kadının atlama olasılığına karşı kurtarma önlemleri aldı. Polis ekipleri, uzun süren görüşmenin ardından E.K’yı ikna ederek intihardan vazgeçirdi.

İnşaattan indirilen E.K. sağlık kontrolü için ambulansla Saray Devlet Hastanesi’ne götürüldü. E.K’nın sağlık kontrolü sonrası ifadesi alınmak üzere İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.