İYİ Parti Saray Sahaya İndi

İYİ Parti Saray Sahaya İndi

ABONE OL
Mart 2, 2018 14:37
İYİ Parti Saray Sahaya İndi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İYİ Parti Saray İlçe Teşkilatı gerçekleşen kongrenin ardından yönetimiyle beraber tanıtım ve istişare gezilerine devam ediyor.

İYİ Parti Saray İlçe Teşkilatı 11 Şubat’ta gerçekleştirdiği ilk kongresinin ardından sahaya inerek üye kayıt ve tanıtım gezilerine hız verdi. Yönetimiyle beraber mahalle mahalle gezerek yönetimini ve partisini tanıtan ve vatandaşların sorunlarını dinleyen ilçe başkanı Rahim Buluş, “Artık bu kötü yönetime ve kötü gidişe son verecek bir parti var. O parti de İYİ Parti. Yönetimimle beraber köy köy, mahalle mahalle gezeceğiz, çalmadık kapı bırakmayacağız içerisinde bulunduğumuz bu kötü gidişatın artık kader olmadığını Türkiye’nin bundan sonra İYİ bir Partisi olduğunu ve partimizin sosyal ve ekonomik alanda gerçekleştireceği politikaları anlatacağız. Hiç kimse merak etmesin partimiz tüm kötü gidişatın üstesinden gelebilecek bilgi ve beceriye sahiptir. her şey İyi olacak” dedi.

“MİLLETİMİZİN BAŞI SAĞ OLSUN”
İYİ Parti Saray İlçe Başkanı Rahim Buluş açıklamasının ardından “Milletimizin başı sağ olsun. Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Suriye’nin Afrin bölgesine yönelik yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatı’nın 40’ıncı gününde terör örgütlerine yönelik yürütülen operasyonda Keltepe’de çıkan çatışmada 8 kahraman askerimizin şehit, 13 askerimizin ise yaralanmasının derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Bizleri büyük bir acıya ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize yüce Allah’tan rahmet; şehitlerimizin kederli ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile yüce Türk milletine baş sağlığı ve sabır, yaralı kahraman Mehmetçiklerimize acil şifalar diliyorum” dedi.
Başkan Buluş ayrıca Cumartesi günü gerçekleştirilecek olan İYİ Parti Tekirdağ İl Kongresine tüm Saraylı vatandaşları davet etti. Tekirdağ 1. Olağan kongresine gelmek isteyen vatandaşlar için Cumartesi sabah 9.30’da Atatürk Meydanından araç kaldırılacak.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.