İYİ Parti Saray Üye Çalışmalarına Devam Ediyor

İYİ Parti Saray Üye Çalışmalarına Devam Ediyor

ABONE OL
Şubat 19, 2018 19:09
İYİ Parti Saray Üye Çalışmalarına Devam Ediyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Fatih Kıray / Tuba Palabıyık (SHM) İYİ Parti Saray İlçe Başkanlığı geçtiğimiz hafta gerçekleştirdiği kongrenin ardından seçilen yönetimiyle ilk toplantısını gerçekleştirdi.

Üye çalışmalarına tüm hızıyla devam eden İYİ Parti Saray İlçe Başkanlığı gerçekleştirdiği yönetim kurulu toplantısında da üye kayıtlarına devam ettiklerini belirtmek amacıyla partiye üye olmak isteyen vatandaşların kaydını oluşturdu. İYİ Parti Saray İlçe Başkanı Rahim Buluş, Saray’ın tanınan esnaflarından Osman Girgin’e de rozetini takarak partiye üye yaptı.

Başkan Buluş, partinin tanıtımı ve üye kayıtları konusunda çok hassas davrandıklarını dile getirerek, mahalle çalışmalarını yönetimi ile birlikte planladı. 20 Şubat Salı Günü Saray’ın Küçükyoncalı Mahallesinde, 22 Şubat Perşembe Günü ise Bahçeköy ve Güngörmez Mahallelerinde duyuru ve üye kayıt çalışmalarının devam edeceğini belirtti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.