JANDARMA DEFİNECİLERE GÖZ AÇTIRMIYOR !

JANDARMA DEFİNECİLERE GÖZ AÇTIRMIYOR !

ABONE OL
Haziran 15, 2017 01:04
JANDARMA DEFİNECİLERE GÖZ AÇTIRMIYOR !
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Saray İlçe Jandarma komutanlığı ekipleri Saray’da 1. Derece sit alanında kaçak kazı yapan 6 kişiyi gerçekleştirdiği başarılı operasyonla suçüstü yakaladı.

Alınan bilgiye göre, Saray İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri gelen bir ihbarı değerlendirerek Saray’ın 1. Derece sit alanı olan Güneşkaya mevkiinde kaçak kazı yapıldığını tespit ettiler. Yaklaşık 3 gün süren teknik ve fiziki takip sonucu düğmeye basan jandarma ekipleri Salı gecesi bahse konu alanda gerçekleştirdikleri başarılı bir operasyonla Barış D.(27), Ahmet K.(50), Sinan B. (29), Haydar G.(62), Turan Y. (49) ve Faruk Ç.(32) isimli altı zanlıyı kazı yaparken suçüstü yakaladı. Gerçekleştirilen operasyonda zanlılarla birlikte kazı yapmakta kullandıkları 1 adet 3,5kw jeneratör, 1 adet hitli, 2 adet çekiç, 35metre kabloya da el konuldu.

Saray İlçe Jandarma Komutanlığı’na getirilen zanlılar, burada ifadeleri alındıktan sonra 1. derece sit alanında kazı yapmaktan haklarında adli işlem yapılarak serbest bırakıldılar.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.