“Kanalizasyon İstiyoruz”

“Kanalizasyon İstiyoruz”

ABONE OL
Mart 17, 2020 10:48
“Kanalizasyon İstiyoruz”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Saray’ın Ayvacık Mahallesi sakinleri mahallelerinde kanalizasyon olmadığı için sıkıntı yaşıyorlar.

Yaklaşık 120 hanenin ve 350 kişinin yaşadığı Ayvacık Mahallesi sakinleri mahallerinde kanalizasyon olmadığını ve bu çağda hala fosseptik çukurları kullandıklarını söyleyerek, kanalizasyon hizmeti getirilmesini talep ettiler. Ayvacık Mahallesi sakinleri yaptıkları açıklamada, “Saray’a en yakın mahallelerden biriyiz ama hala alt yapı sorunumuz var. Mahallemizde fosseptik kuyuları kullanıyoruz. Yaz aylarında koku ve sinekten evlerimizde oturamıyoruz. Çocuklarımıza hastalık bulaşmasından korkuyoruz. Bunun yanı sıra fosseptik kuyuları çabuk dolduğu için sıklıkla boşalttırmamız gerekiyor ve yaklaşık 70 Lira ücret ödüyoruz. Hem sağlımız dan hem de paramızdan oluyoruz” dediler.

Ayrıca Mahalle sakinleri mahalle içinde ki kaldırımları ve yolları otların kapladığını, geçen yıldan beri temizlendiğini de belirterek yetkililerden mahallelerine ilgi göstermelerini istediler.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.