KAPAKLI´DA HIRSIZLAR YAKALANDI

KAPAKLI´DA HIRSIZLAR YAKALANDI

ABONE OL
Haziran 17, 2015 00:04
KAPAKLI´DA HIRSIZLAR YAKALANDI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kapaklı’da bir büfeye camdan girerek içeriden hırsızlık yaptığı belirlenen 3 şüpheliyi güvenlik kamerasına yansıyan görüntüleri ele verdi. Yakalanan 3 kişi tutuklandı. Olay anı ise güvenlik kamerasına yansıdı. İddiaya göre, Kapaklı´´da kamet eden Y.E.O. (24), İstanbul’daki arkadaşları Ş.Y. (17) ve M.K. (17) ile birlikte İstanbul’dan kiraladıkları araçla Kapaklı’ya geldi. Gece yarısı bir büfenin kapısını zorlayan şüpheliler, kapıyı açamayınca olay yerinden uzaklaştı. Şüpheliler aynı gece Cumhuriyet Mahallesi Vatan Caddesi’ndeki bir büfeye yöneldi.Hırsızlık zanlılarından biri etrafı kontrol ettikten sonra büfenin açık camından içeri girdi.

Daha sonra diğer iki şüpheli camın altına yaklaşarak içeriye giren arkadaşlarının uzattığı malzemeleri arabaya taşıdı. Şüpheliler soygunun ardından kayıplara karıştı. Sabah gelen işyeri sahibinin haber vermesi üzerine Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, çevredeki güvenlik kameraları kayıtlarını inceledi ve hırsızlık zanlılarının kimliklerini belirledi. Kapaklı polisi, olayın üzerinden 12 saat geçmeden 3 şüpheliyi İstanbul’un Bağcılar ilçesinde yakalayıp ilçeye getirdi.

Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde gözaltına alınan şüphelilerden Y.E.O.’nun uyuşturucudan sabıkalı olduğu belirlendi. Polisteki ifadelerini ardından mahkemeye sevk edilen 3 hırsızlık zanlısı tutuklanarak cezaevine gönderildi.

tekirdag-da-saniye-saniye-hirsizlik-7419218_x_o

    En az 10 karakter gerekli


    HIZLI YORUM YAP

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.