“Kendileri Küçük Yürekleri Büyük”

ABONE OL
Mart 17, 2020 10:48
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Saray´ın Küçükyoncalı Mahallesi İlkokul-Ortaokul öğrencileri ’Kendileri küçük, yürekleri büyük’ denilecek bir kampanya başlatarak kendi aralarında topladıkları giysi, kitap, defter gibi malzemeleri Diyarbakır’a gönderdi.

5 KOLİ GİYSİ, KİTAP ve KIRTASİYE MALZEMESİ TOPLADILAR
Saray’ın Küçükyoncalı Mahallesi İlkokul-Ortaokul’u öğrencileri ve öğretmenleri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı öncesi Güneydoğu’daki polis, asker ve çocuklara moral vermek için giysi, kitap, kırtasiye malzemesi kampanyası başlattı. Türkçe öğretmeni Ertürk Semiz öncülüğünde başlatılan ve öğretmen, öğrenci ile öğrenci velilerinin de destek verdiği kampanyada 5 koli giysi, kitap ve kırtasiye malzemesi toplandı. Aynı zamanda Diyarbakır’da görev yapan asker ve polislere de moral vermek için öğrencilerin yazdığı resimli şiir ve mektuplardan oluşan bir paket hazırlandı.

Zorluklar içerisinde eğitim gören çocukların çektikleri sıkıntıları gördüklerini ve onlara 23 Nisan Çocuk Bayramı öncesi bir nebze de olsa moral sağlayıp duygularına ortak olmak istediklerini belirten öğrenciler, topladıkları malzemeleri Diyarbakır’ın Çüngüş ilçesi Emniyet Amirliği’ne göndermek üzere büyük bir sevinç içerisinde paketledi.

TERÖR OLAYLARI YÜZÜNDEN İMKANSIZLIK İÇERİSİNDELER
Başlattıkları kampanyanın ilçede bir ilk olduğunu ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik Bayramı öncesi oradaki çocuklara, askerlere ve polislere moral vereceğini düşündüklerini ifade eden Türkçe Öğretmeni Ertürk Semiz, “Öğrencilerimle derste şehitlik üzerine konuşurken orada yaşayan çocukların terör olayları yüzünden imkansızlıklar içerisinde yaşadıklarını belirttim ve o anda öğrencilerimle böyle bir etkinlik düzenleme kararı aldık. Başlattığımız bu kampanyaya öğretmen arkadaşlarım, öğrenciler ve öğrenci velilerimiz de büyük destek verdiler. Göründüğü gibi kampanyamızın büyük destek görmesi bizi çok mutlu etti. Bundan sonra da ileri ki günlerde daha güzel projelerle orada yaşayan insanlarımızı elimizden geldiğince desteklemeye devam edeceğiz. Bize destek veren herkese çok teşekkür ediyorum. Onların mutluluğuna ortak olmak bizim için çok değerli” dedi.

ÇÜNGÜŞ´E GÖNDERDİLER
Küçükyoncalı Mahallesi İlkokul – Ortaokul’u öğretmen ve öğrencileri, hazırladıkları malzeme kolilerini Diyarbakır’ın Çüngüş ilçesine göndermek üzere kargoya teslim etti.

IMG_76688

IMG_766333

IMG_76499

IMG_76555

IMG_76711

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.