Kent Konseyi İlk Toplantısını Gerçekleştirdi

Kent Konseyi İlk Toplantısını Gerçekleştirdi

ABONE OL
Temmuz 10, 2019 10:29
Kent Konseyi İlk Toplantısını Gerçekleştirdi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Saray Kent Konseyi Başkanlık Seçiminin ardından ilk yürütme kurulu toplantısını dün saat 15.00’da gerçekleştirdi.

Saray Kent Konseyi Başkanı Mehmet Bilecen yönetimi altındaki toplantıda çeşitli gündem maddeleri karara bağlandı. Belediye meclis salonunda yapılan toplantıya Saray Kent Konseyi Başkanı Mehmet Bilecen, Saray Belediye Başkan Yardımcısı Birdal Gökdağ ile yönetim kurulu üyeleri Yalçın Özçevik, Aydın Baş, Ercan Dedeoğlu, Mehmet Yüksel, Hüseyin Aydın, İrfan Gündüz, Vedat Ünlü, Esra Selimoğlu, Metin Durak ve Fatih Kıray katıldı.
Başkan Bilecen, hayırlı olsun temennilerini iletirken kent konseyi hakkında bilgiler verdi. Başkan bilecenin konuşmasının ardından genel sekreterlik görevi için Saray Belediye Başkanı Özgen Erkiş tarafından önerilen isimlerden Ünzile Karpat, Ercan Dedeoğlu ve Hüseyin Aydın isimlerinden Dedeoğlu ve Aydın’ın iş yoğunluğu nedeniyle çekilmesiyle Ünzile Karpat bu göreve seçildi. Genel Sekreterlik seçiminin ardından kent konseyinin sekreteryasının belediye personeli Esra Selimoğlu tarafından yürütülmesine karar verildi.

Toplantının en önemli gündemi çocukların ve gençlerin madde bağımlılığından kurtulabilmesi için projeler geliştirilmesi için çalışmalar yapılması oldu.

Saray Kent Konseyinin yeni yönetiminin ilk toplantısı yapılan sohbetin ve önerilerin ardından sona erdi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.