Komisyonu Gören Olmadı!

Komisyonu Gören Olmadı!

ABONE OL
Nisan 20, 2016 14:46
Komisyonu Gören Olmadı!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İçişleri Bakanlığı Mahalli İdareler Genel Müdürlüğünün Büyükyoncalı Mahallesinin durumunu incelenmesi için kurdurduğu komisyon 19 Nisan Salı günü geldi ama gören olmadı.

Büyükyoncalı Mahallesinin Kapaklı’ya bağlanması için yerinde inceleme yapmak üzere oluşturulan komisyon 19 Nisan Salı günü geldi ama gören olmadı. Tekirdağ Valiliği tarafından durumu yerinde incelemek için oluşturulan komisyonun 19 Nisan Salı günü Büyükyoncalı’ya geleceği açıklanmıştı. Büyükyoncalı’nın kaderini belirleyecek komisyonun mahalleyi ziyaret edeceği gün Büyükyoncalı Mahallesi’nde büyük heyecan yarattı. Büyükyoncalı’nın Kapaklı’ya bağlanmasını isteyen mahallenin bir bölgesinde, Saray’da kalmasını isteyenler ve Kapaklı’ya bağlanmasını isteyenler komisyon üyeleri ile görüşebilmek için bir bölgede toplandılar.

İçişleri Bakanlığı tarafından verilecek olan kararda büyük öneme sahip olan komisyon raporu için geleceği açıklanan Komisyon üyelerinin yapacağı inceleme için erken saatlerden itibaren komisyon üyelerini bekleyen vatandaşlar ve taraflar komisyon üyelerinin ne geldiğini nede gittiğini gördüler. Vatandaşlar inceleme yapmak için geleceği açıklanan komisyon üyelerini beklerken, onlar Beyazköy üzerinden gelerek Saray-Büyükyoncalı ve Büyükyoncalı-Kapaklı arasındaki mesafeyi ölçerek mahalleden ayrıldılar.
Komisyon üyelerinin kendilerine sorular soracağını bağlanmak isteyip istemediklerini soracaklar diye bekleyiş içinde olduklarını belirten mahalle sakinleri, “Verilecek rapor için burada yaşayan insanların fikrinin alınması gerekmiyormuş demek ki” diyerek sitem ettiler.

Valilik tarafından 19 Nisan Salı günü geleceği açıklanan komisyon için Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı Doğu-Batı Trakya Belediyeler Birliği ‘nin düzenlediği yurtdışı programına katılmayarak, Büyükyoncalılı vatandaşlarla mahallede bir araya geldi. Saray Belediye Başkanı Nazmi Çoban aynı program kapsamında yurt dışında olduğundan dolayı Saray Belediyesi Başkan V. İbrahim Aksoy, Belediye Başkan Yardımcısı Arif Naci Öngören ve belediye meclis üyesi Önder Çelik komisyonu takip etti.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.