Komşular Arası Kavga Kanlı Bitti, 10 Yaralı

Komşular Arası Kavga Kanlı Bitti, 10 Yaralı

ABONE OL
Haziran 14, 2018 18:40
Komşular Arası Kavga Kanlı Bitti, 10 Yaralı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Saray’da komşular arasında başlayan satırlı, sopalı kavgada 10 kişi yaralandı.

Olay, Saray’ın Büyükyoncalı Mahallesi, İnönü Caddesi Derya Sokak üzerinde bulunan bir apartmanda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, aynı apartmanda altlı üstlü oturan ailelerden Baş ailesinin gelini alt katta oturan Sadık G.’nin kendisini taciz ettiğini iddia etti. Bu iddianın ardından Baş ailesi çevre ilçelerde bulunan akrabalarına durumu bildirdi.

“KAVGAYA MAHALLELİ DE DAHİL OLDU”
Öfkeli akrabalar Sadık G.’nin evini basarak evde bulunan İbrahim G. ile Umut G.’yi darp etti. Evden yükselen kavga seslerini duyan mahallenin gençleri ellerine aldıkları sopalar ile kavgaya dahil oldu. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda jandarma ile sağlık ekibi sevk edildi. Satır, taş ve sopaların kullanıldığı kavgada yaklaşık 10 kişi yaralandı. Baş ailesinin öfkeli akrabaları olay yerinden kaçarken darp edilen Sadık G., Umut G. ve İbrahim G. ilk müdahalelerinin ardından tedavi edilmek üzere Saray Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.
Tedavi altına alınan yaralıların hayati tehlikeleri bulunmadığı öğrenilirken olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor. Öte yandan Jandarma ekipleri apartmanın çevresinde yeniden olay yaşanmaması içi güvenlik önlemleri aldı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.