Kurtdere Okulundan Örnek Davranış

Kurtdere Okulundan Örnek Davranış

ABONE OL
Mart 17, 2017 17:22
Kurtdere Okulundan Örnek Davranış
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Saray’ın Kurtdere mahallesinde ki Kurtdere Ortaokulu öğrencileri, öğretmenleri Sefa Çoban ve Galip Cesur ile birlikte Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı’yı ziyaret ederek okullarında başlattıkları proje ile kullanmadıkları eşyalarını ihtiyaç sahiplerine ulaştırmaları için ”Kapaklı Belediyesi Sevgi Eli Yardım Mağazası” yetkililerine teslim ettiler.

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Çocuklarımız ile gurur duydum. Bu örnek davranışları bizleri gururlandırdı. Onları yetiştiren ve bu anlamlı projelerine destek veren öğretmenlerimizi de kutluyorum. Sevgi Eli Yardım Mağazamızdan bu güne kadar 1000 üzerinde ihtiyaç sahibi ailemize ulaştık. Onları sevindirdik mutlu ettik.Tabii ki mağazamızın faaliyete geçtiği günden beri desteklerini ve yardımlarını esirgemeyen vatandaşlarımızda ayrıca yürekten teşekkür ediyorum. Biz büyük bir aileyiz. Kapaklımız da birlik ve beraberlik içerisinde halkımızın mutluluğu ve refahı için çalışmalarımıza ve projelerimizi hayata geçirmeye devam edeceğiz.” dedi.

2

2 - Kopya

6 - Kopya

5 - Kopya

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.