Lösev, Çifte Bayram Sevinci Yaşattı

Lösev, Çifte Bayram Sevinci Yaşattı

ABONE OL
Haziran 14, 2018 12:27
Lösev, Çifte Bayram Sevinci Yaşattı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

LÖSEV’den Ramazan Bayramı öncesi lösemili, kanserli çocuklara ve ailelerine Ramazan bayramı hediyesi 1 milyon TL nakit yardımında bulundu.

Bin Aileye Bin TL Bayram Desteği!
LÖSEV, tedavisi süren ve maddi yetersizlik içinde olduğu vakıf tarafından belirlenen bin ailenin banka hesaplarına 1000’er lira tutarında bayram yardımı yatırdı. Hayırseverlerin vakfa yaptıkları fitre ve zekat bağışları bir havuzda toplanıyor ve yardıma muhtaç yoksun ailelere yardım olarak iletiliyor. Bu sayede hastalar nefes alma imkanı buluyor. Vakfa kayıtlı hastalardan Şahan Ş. “Hastalıktan dolayı düzenli bir işte çalışamıyorum LÖSEV’ in destekleriyle geçimimi sağlıyorum. Ramazan bayramı öncesinde de hesaplarımıza 1000’er lira yatırıldı. Destek olan herkese teşekkür ederim” dedi.

6000 Lösemi ve Kanser Hastasına Aylık Et Yardımı!
Ayrıca maddi durumu iyi olmayan 6 bin hasta ve ailesi de marketlerde geçerli olan LÖSEV kredi kartı ile taze taze ve sağlıklı besinlere erişme imkanı buldu. LÖSEV, lösemi-kanser tedavisinde protein ağırlıklı beslenme önemli olduğu için ailelere yıl boyunca taze et ve et ürünleri dağıtıyor.

Lösemi hastası olan ve tedavisi devam eden Deniz’in annesi Sinem D. “Bu hastalık süresinde çocuklarımızın sağlıklı ve protein ağırlıklı beslenmesi gerekiyor. LÖSEV’ den gelen kart ile marketten kırmızı et temin edebiliyoruz. Yardımlarını esirgemeyen tüm bağışçılara teşekkür ediyorum onlar sayesinde bizim gibi binlerce aile bayramı sevinç ve umutla karşıladı” dedi.

LÖSEV Genel Koordinatörü Hülya Ünver hayırseverleri fitre ve zekat bağışlarını LÖSEV’ e yapmaya davet ederek “Yıl boyunca vakfımıza başvuran ailelerimizi evlerinde ziyaret ediyor ve ihtiyaçlarını tespit ediyoruz. Ramazan fitre ve zekat bağışlarını yardıma muhtaç lösemili çocuklarımıza ve ailelerine, kanser hastalarımıza, banka hesaplarına yatırarak ulaştırıyor, hayata tutunmaları için destek sağlıyoruz. Ramazan ayında yoksul bir aileyi doyurmak, hasta bir çocuğu iyileştirmek, gözü yaşlı bir anneyi güldürmek ibadetlerin en güzelidir. Bağışçılarımızdan Allah Razı olsun. İyi ki varsınız. Herkese mutlu ve huzurlu bir bayram dileriz.” dedi.

LÖSEV’e yapılan bayram bağışları sayesinde çocukların bayramlık kıyafetleri ve oyuncakları da ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırıldı. Ramazan boyunca çocukların ve ailelerinin yüzünü güldürebilmek için çalışan LÖSEV, arefe ve bayramda 1. Gününde de hastane ve ev ziyaretleriyle onların yanında olduğunu gösterecek. Ayrıca ailelerle LÖSEV ofislerinde bayramlaşma yapılarak hediyeler verilecek.

LÖSEV, hayırsever bağışçıları, gönüllüleri Büyük Lösev Ailesi bayramlaşma sevincine ortak olmaya davet ediyor.


Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.