Mehmetçik Vakfı’ndan İştrak’a Plaket

Mehmetçik Vakfı’ndan İştrak’a Plaket

ABONE OL
Kasım 13, 2015 14:11
Mehmetçik Vakfı’ndan İştrak’a Plaket
0

BEĞENDİM

ABONE OL

27.10.2015 tarihinde Çorlu Belediyesi ile birlikte düzenlediği ‘’Cumhuriyeti biz böyle kazandık’’ adlı programdan elde edilen gelir TSK Mehmetçik Vakfına bağışlandı.

Bu münasebetle TSK Mehmetçik Vakfı İstanbul Avrupa Yakası Temsilcisi Mustafa Akyol ve İsmail Tükenmez  İŞTRAK (Trakya İş Adamları ve Yöneticileri Derneği)’ne ziyaret gerçekleştirdi. Yapılan bağış sonrasında temsilci AKYOL,  nezaket ziyaretlerinde İŞTRAK  Dernek Başkanı Burak Üntürk ’e  plaket taktim etti. Vakfın kuruluşu  , amaçları ve  yardımlarından bahseden Akyol  yapılan bağışın vakıf için çok önemli olduğunu belirterek  İŞTRAK Derneği  üyelerine teşekkür etti.

İŞTRAK Derneği Başkanı  Burak Üntürk’ te ziyaretlerinden dolayı TSK Mehmetçik Vakfı Temsilcilerine teşekkürlerini belirterek , dernek olarak böyle bir bağışta bulunmanın onur verici olduğunu  ve bu tür organizasyonlara devam edeceklerini belirtti.

istrak1 istrak2

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.