Mercan Restaurant ve Cafe Hizmete Açıldı

Mercan Restaurant ve Cafe Hizmete Açıldı

ABONE OL
Aralık 31, 2023 15:12
Mercan Restaurant ve Cafe Hizmete Açıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İlçenin tanınmış iş kadınlarından Mercan Sütçü ve İş adamı Serdar Uruç’un ortaklığıyla Saray halkının hizmetine sunduğu  Mercan Restaurant ve Cafe Pazar günü yoğun bir katılımla açıldı.

Saray’ın Güneşkaya Mevkiinde doğanın içerisinde mükemmel bir şekilde düzenlenmiş peyzaj ve ahşap ağırlıklı restaurantı ve kameriyeleri, profesyonel personel kadrosuyla ve semaver çayı, leziz  kahvaltı ve ızgara çeşitleriyle hizmet edecek mekan düzenlenen açılış etkinliğiyle Saray Halkının hizmetine sunuldu.

Bir çok tanınmış İş adamı  ve Siyasetçinin yanı sıra, yoğun bir katılımın olduğu açılış etkinliğine Saray Belediye Başkanı Nazmi Çoban,  Çakıllı Belediye Başkanı  Mehmet Bayram, CHP Tekirdağ Belediye Meclis Üyesi Nazmi Duygu,  CHP Tekirdağ İl Başkan Yard. Abdül Taşyasan, CHP Saray İlçe Başkan V. Akın Aytaç ve Yönetimi, STK Temsilcileri ve esnaflar ve vatandaşlar katıldı.

“Doğanın içerisinde gerçektende güzide bir işyerinin açılışını gerçekleştirmek için bugün buradayız. Saray ve bölgemize yatırımları bulunan başarılı iş kadını Mercan Sütçü hanımefendi ve evladı Gülseren İşeri’yi tanımaktan büyük bir onur duydum. Ülkede ve Dünyada ekonominin çok zorlu bir süreçten geçtiği dönemde böylesine topluma, bölgesine yatırım yapan bu iş insanlarımızı yürekten kutluyorum. Onları böylesine anlamlı bir iş yerinin açılışına katılımdan dolayı Mercan Sütçü, Gülseren İşeri ve Serdar Uruç adına hepinize hoş geldiniz diyorum ve bu başarılı iş kadınında büyük bir alkış istiyorum. Hayırlı uğurlu olsun. Allah bol kazançlar versin” dedi.

Başkan Çoban’ın konuşmasının ardından açılış kurdelası kesilerek Mercan Restaurant ve Cafe Saray Halkının hizmetine girdi. Mercan Restaurant ve Cafe’nin açılış etkinliğinde yer alan Türk Halk Müziği Sanatçısı Ali Akyürek misafirlere müzik ziyafeti sundu.

Haftanın yorgunluğunu atmak, şehrin stresinden ve kalabalığından uzaklaşıp ailenizle vakit geçirmek istiyorsanız Mercan Restaurant ve Cafe tam size göre;
Adres: Pazarcık Mahallesi Tahir Efendi Korusu Küme Evler No: 3/2 Güneşkaya Mevkii Saray
Tel: 0533 318 67 40
www.mercanrestaurantsaray.com

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.