Meteoroloji Trakya İçin Uyardı

Meteoroloji Trakya İçin Uyardı

ABONE OL
Kasım 19, 2018 11:00
Meteoroloji Trakya İçin Uyardı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Meteoroloji Trakya bölgesinde Cumartesi ve Pazar günü beklenen sağanak yağış sonrası oluşabilecek ani sel ve su baskınlarına karşı uyarıda bulundu.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan yazılı açıklamada, “Ülkemizin batı kesimlerinin yarın (17.11.2018 Cumartesi) Orta Akdeniz üzerinden gelecek olan yeni bir yağışlı havanın etkisi altına gireceği tahmin ediliyor. Sağanak ve gök gürültülü sağanak şeklinde görülecek yağışların; yarın Muğla, Aydın, İzmir ve Manisa çevrelerinde, pazar günü Marmara’nın batısı (Edirne, Kırklareli, Çanakkale ve Tekirdağ), Kıyı Ege (İzmir, Aydın, Muğla, Manisa) ve Batı Akdeniz kıyılarında (Antalya’nın batısı) kuvvetli (21-50 Kg/m2) ve yer yer çok kuvvetli (51-75 Kg/m2) olması beklendiğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara (ani sel, su baskını, yıldırım, ulaşımda aksamalar ve yağış anında kuvvetli rüzgar) karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir” denildi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.